Χορός του Συλλόγου Πελοποννησίων Γαλατσίου

ΣΥΛΛΟΓΟΙ , , Updated

                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή το μεσημέρι στο κέντρο <Στέκι της γεύσης> έγινε ο ετήσιος χορός των Μοραϊτών με μεγάλη επιτυχία.

Είχε πάρα πολύ κόσμο και αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι  έχουν την ανάγκη να διασκεδάσουν και να ξεφύγουν από τα προβλήματα.

Την αρχή έκανε ο Γ. Γραμμ. Παγιώτας Παν., που προσφώνησε τους επισήμους και στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος κ. Μπελιτσης Γιωρ., που στον σύντομο λόγο του τόνισε την ανάγκη που έχουν οι άνθρωποι να συνευρίσκονται και να υπάρχει αλληλεγγύη και βοήθεια μεταξύ τους, σε ό,τι πρόβλημα προκύψει.

Ακολούθησε η χορευτική ομάδα του Συλλόγου που καταχειροκροτήθηκε στα τσάμικα και σε άλλους χορούς της Ελλάδας και μετά ξεκίνησε το γλέντι και οι χοροί με την ορχήστρα του κέντρου όπου το κλαρίνο είχε τον πρώτο λόγο.

Ο κόσμος τίμησε το φαγητό αλλά και την πίστα, όπου ήταν το αδιαχώρητο και βοήθησε τον Σύλλογο οικονομικά  εξαντλώντας όλους τους λαχνούς στη λαχειοφόρο που βγήκε, κερδίζοντας πολλά δώρα που είχαν προσφέρει οι καταστηματάρχες του Γαλατσίου.

Παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβ. κ. Τσιρώνης Κ., οι  Αντ/ρχοι κ.Νίκου Ν. και Δήμος Κ., πολλοί Δημ. Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Μέλη πολιτιστ. Συλλόγων και πολλοί υποψήφιοι για τις δημοτικές εκλογές.

Μετά τιμής για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΕΛΙΤΣΗΣ   Γ.                                            ΠΑΓΙΩΤΑΣ    Π.    

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...