ΠΑΙΡΝΩ ΑΜΠΑΡΙΖΑ & ΧΟΡΟΠΑΤΗΜΑΤΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ,


«Άσεμνα λαϊκά παραμύθια της Αποκριάς» 

Ο κοινωνικός και πολιτιστικός χώρος «Παίρνω  Αμπάριζα» και το χορευτικό-πολιτιστικό εργαστήρι «Χοροπατήματα» στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους και θέλοντας να συμπράξουν σε αξιόλογες δράσεις και ιδέες στο δήμο μας  συνδιοργανώνουν τα «Άσεμνα λαϊκά παραμύθια της Αποκριάς» την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2016 , ώρα 20:30 στο στέκι «παίρνω Αμπάριζα» , Γαλακηδών 11 Γαλάτσι. Αφήγηση: Δημήτρης Β. Προύσαλης.

Ιστορίες της νύχτας που η μέρα ντροπιάζεται να πει. Ανώνυμες προφορικές  λαϊκές ιστορίες απ’ τα βαθύτερα της ανθρώπινης ψυχής, για την περίοδο του χρόνου όπου τα ανείπωτα μπορούν να ειπωθούν. Ένα ταξίδι στα ξεδιάντροπα καμώματα του κόσμου που υπονομεύουν τη σκοτεινιά της κοινωνικής ηθικής, εκεί που τα ανήθικα δεν έχουν όριο και παραμύθια ακούγονται σιγανά για να μιλήσουν ηχηρά. 

Ιστορίες αυστηρά για ενηλίκους, ενάντια σε επιφανειακές ηθικές, και στενά φαντασιακά πλαίσια  για την περίοδο του χρόνου που έρχονται τα κάτω πάνω και όλα μπορούν να ειπωθούν.


Σχετικά Άρθρα

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Άλσος Βεΐκου

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ανεβαίνει απόψε στη σκηνή του θεάτρου του Άλσους Βεΐκου με τους boğaz musique για μία συναυλία με ελεύθερη είσοδο...

«Έφυγε» ο γιος του Χάρρυ Κλυνν, Νίκος Τριανταφυλλίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 49 ετών ο σκηνοθέτης Νίκος Τριανταφυλλίδης, ο γιος του Χάρρυ Κλυν και της χορεύτριας Χαρίκλειας Μακρή...

Προβολή της ταινίας «Δύο Καπνισμένες Κάνες»

Προβάλλεται στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Στέκι Γαλατσίου στέγ★.Μάθετε πότε & πως...