«8 γυναίκες κατηγορούνται» του Ρομπέρ Τομά

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ,

«8 γυναίκες κατηγορούνται» στις 11/9 από τη Δημοτική Θεατρική Σκηνή

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι πρόβες για το έργο <<8 γυναίκες κατηγορούνται>> του Ρομπέρ Τομά, που ανεβάζει η Δημοτική Θεατρική Σκηνή Γαλατσίου στις 11 Σεπτεμβρίου 2015, στις 9 μ.μ  στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεϊκου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαλατσίου <<Παρέα με τ’αστέρια>>.

Οκτώ γυναίκες σε ένα απομονωμένο σπίτι στην εξοχή βρίσκονται αντιμέτωπες μ’ ένα ΄΄πτώμα΄΄.  Όλες είναι εν δυνάμει δολοφόνοι. Έτσι, καθώς υποψιάζονται η μια την άλλη αρχίζουν να ξεσκεπάζουν τις σκοτεινές  πλευρές του εαυτού τους. 
Η παράσταση τονίζει τα στοιχεία θρίλερ του έργου και πολλές κωμικοτραγικές σκηνές του, ενώ χορευτικά στιγμιότυπα δίνουν μια άλλη διάσταση στην ατμόσφαιρά  του.
Η παράσταση είναι σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κωτσή, μουσική επιμέλεια και χορογραφίες Τζένη Ζαρουλέα, ενώ παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρία Αγγελίδη, Μαρία Τερτίπη, Στέλλα Παπαδοπούλου, Μαριλένα Μίχα, Μαρίλια Αγγελίδη, Ελένη Μελιγκάρη, Ματίνα Γεωργακοπούλου, Τζένη Ζαρουλέα, Πανδώρα Ζίντρο, Σοφία Λινάρδου, Μάιρα Νείλα, Μαρία Σάββα και Βασίλης Χίμπαν.

Σχετικά Άρθρα

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Άλσος Βεΐκου

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ανεβαίνει απόψε στη σκηνή του θεάτρου του Άλσους Βεΐκου με τους boğaz musique για μία συναυλία με ελεύθερη είσοδο...

«Έφυγε» ο γιος του Χάρρυ Κλυνν, Νίκος Τριανταφυλλίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 49 ετών ο σκηνοθέτης Νίκος Τριανταφυλλίδης, ο γιος του Χάρρυ Κλυν και της χορεύτριας Χαρίκλειας Μακρή...

Προβολή της ταινίας «Δύο Καπνισμένες Κάνες»

Προβάλλεται στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Στέκι Γαλατσίου στέγ★.Μάθετε πότε & πως...