Η Χάρις Αλεξίου και η Τάνια Τσανακλίδου στο Κατράκειο της Νίκαιας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ,

Μετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα, η Χάρις Αλεξίου και η Τάνια Τσανακλίδου, επιστρέφουν σήμερα, Παρασκευή 11 Ιουλίου, στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας για την πρώτη τους καλοκαιρινή συναυλία!

Κι αυτό θα έχει ένα ειδικό βάρος, μια συγκίνηση αφού κι οι δυο τους ανήκουν σε εκείνη την γενιά που ανανέωσε, τροφοδότησε και προχώρησε το ελληνικό τραγούδι - ταυτίστηκε με αυτό, το υπηρέτησε.

Ο λυρισμός και το πάθος στην ίδια σκηνή από την Χάρις Αλεξίου και την Τάνια Τσανακλίδου που θα πλαισιωθούν, από το γκρουπ που προτείνει ένα νέο ήχο και ένα νέο ήθος στην Ελληνική μουσική και ακούει στο όνομα <Nouveau Sextet> (Θωμάς Κωνσταντίνου, Σωτήρης Λεμονίδης, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Δημήτρης Τσάκας, Κώστας Μερετάκης, Κώστας Κωνσταντίνου) και τους φίλους τους Παναγιώτη Τσεβά και Δημήτρη Μπαρμπαγάλα.

Επιμέλεια ήχου :
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΗΣ

Σχεδιασμός φωτισμών
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΛΗΣ

Ώρα έναρξης  21:30

Προπώληση:
Δημαρχείο Νίκαιας-Ρέντη, VIVA.GR, PUBLIC, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΙΑΝΟΣ, SEVEN SPOTS

Σχετικά Άρθρα

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Άλσος Βεΐκου

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ανεβαίνει απόψε στη σκηνή του θεάτρου του Άλσους Βεΐκου με τους boğaz musique για μία συναυλία με ελεύθερη είσοδο...

«Έφυγε» ο γιος του Χάρρυ Κλυνν, Νίκος Τριανταφυλλίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 49 ετών ο σκηνοθέτης Νίκος Τριανταφυλλίδης, ο γιος του Χάρρυ Κλυν και της χορεύτριας Χαρίκλειας Μακρή...

Προβολή της ταινίας «Δύο Καπνισμένες Κάνες»

Προβάλλεται στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Στέκι Γαλατσίου στέγ★.Μάθετε πότε & πως...