Ένα νέο αστέρι γεννιέται

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ , , Updated

Μια νέα φωνή έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο της ελληνικής μουσικής σκηνής, η οποία χαρακτηρίζεται από ένα εντελώς προσωπικό ηχόχρωμα. Πρόκειται για ένα ανερχόμενο αστέρι στο χώρο του τραγουδιού, μια πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, η οποία έχει αποσπάσει με το ξεκίνημά της θετικές κριτικές για τις επιλογές της και για το ταλέντο της.

Πρόκειται για την Μαρίζα Ρίζου, στην οποία η εφημερίδα μας δηλώνει ιδιαίτερη συμπάθεια και για την ξεχωριστή της προσωπικότητα και για τις καλλιτεχνικές της αρετές και ανησυχίες Μαρίζα "το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν", περιμένουμε σπουδαία πράγματα από 'σένα.

Στο παρακάτω βίντεο διασκευάζει κι ερμηνεύει μοναδικά, μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια, το υπέροχο τραγούδι του Μάνου Χατζηδάκι "Πες μου μια λέξη" για την εκπομπή του τελευταίου "Μουσική Παντού" από την ΝΕΡΙΤ.

Στην κιθάρα ο εξαιρετικός Δημήτρης Σιάμπος.

Σχετικά Άρθρα

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Άλσος Βεΐκου

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ανεβαίνει απόψε στη σκηνή του θεάτρου του Άλσους Βεΐκου με τους boğaz musique για μία συναυλία με ελεύθερη είσοδο...

«Έφυγε» ο γιος του Χάρρυ Κλυνν, Νίκος Τριανταφυλλίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 49 ετών ο σκηνοθέτης Νίκος Τριανταφυλλίδης, ο γιος του Χάρρυ Κλυν και της χορεύτριας Χαρίκλειας Μακρή...

Προβολή της ταινίας «Δύο Καπνισμένες Κάνες»

Προβάλλεται στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Στέκι Γαλατσίου στέγ★.Μάθετε πότε & πως...