Ποιητική βραδιά στο Καμίνι Γαλατσίου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ , , Updated

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια μοναδική ποιητική βραδιά με τρεις εξαίρετους ποιητές πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Απριλίου στον Πολιτιστικό Χώρο «Καμίνι», στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΟΙΗΣΗ», που διοργάνωσε ο Δημοσθένης Δαββέτας, Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα Πολιτισμού και ποιητής.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος χαιρέτισε την εκδήλωση επισημαίνοντας ότι:«είναι ευχάριστο να ακούμε αξιόλογους ποιητές να απαγγέλουν σε μια εποχή που ο πολιτισμός σε όλες τις μορφές του επιβάλλεται να λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία των ανθρώπων. Ο δρόμος του πολιτισμού, της δημιουργίας και της ανθρωπιάς πρέπει να είναι για όλους μας μονόδρομος» και ευχαρίστησε θερμά τους ποιητές που επέλεξαν τον πολιτιστικό χώρο Καμίνι του δήμου Γαλατσίου για να απαγγείλουν τα ποιήματά τους.

Ποιήματα τους από τις εκδοθείσες, αλλά και τις υπό έκδοση, ποιητικές συλλογές τους διάβασαν οι Δημοσθένης Δαββέτας, Δημήτρης Κοσμόπουλος και Γιώργος Χρονάς. Την απαγγελία συνόδευσε η μουσικός Φιόρη-Αναστασία Μεταλληνού και η πιανίστρια Έλενα Παυλέα με παραδοσιακά ισπανικά τραγούδια.

Την ποιητική βραδιά παρακολούθησαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αγαμέμνων Χριστοδούλου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Νίκου, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου Χριστίνα Παπαδιονυσίου, ο δημοτικός σύμβουλος, υπεύθυνος τεχνικών υπηρεσιών Κωνσταντίνος Ζώμπος, ο δημοτικός σύμβουλος υπεύθυνος περιβάλλοντος και πρασίνου Γιάννης Μανιάτης και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μαγκανάρης.

Σχετικά Άρθρα

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Άλσος Βεΐκου

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ανεβαίνει απόψε στη σκηνή του θεάτρου του Άλσους Βεΐκου με τους boğaz musique για μία συναυλία με ελεύθερη είσοδο...

«Έφυγε» ο γιος του Χάρρυ Κλυνν, Νίκος Τριανταφυλλίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 49 ετών ο σκηνοθέτης Νίκος Τριανταφυλλίδης, ο γιος του Χάρρυ Κλυν και της χορεύτριας Χαρίκλειας Μακρή...

Προβολή της ταινίας «Δύο Καπνισμένες Κάνες»

Προβάλλεται στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Στέκι Γαλατσίου στέγ★.Μάθετε πότε & πως...