Ποιητική Εκδήλωση στο Καμίνι του Γαλατσίου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ,

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

19:00– 21:00

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΜΙΝΙ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

 

Ο Δήμος Γαλατσίου σας προσκαλεί την Τρίτη 8 Απριλίου 2014 στις 19:00 στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Καμίνι» του Δήμου Γαλατσίου, στην παρουσίαση μιας μοναδικής ποιητικής βραδιάς με την παρουσία τεσσάρων εκλεκτών ποιητών.

Με γνώμονα τη δύναμη της σύγχρονης ελληνικής ποίησης, καταξιωμένοι ποιητές μεταδίδουν στο κοινό τη μαγεία της ποιητικής τους δημιουργίας παρουσιάζοντας οι ίδιοι το έργο τους.

Ποιήματά τους θα διαβάσουν οι:

Δημοσθένης Δαββέτας, Δημήτρης Κοσμόπουλος,  Γιώργος Μπλάνας, Γιώργος  Χρονάς

Είναι μια διαδραστική εκδήλωση, η οποία υπόσχεται να ανοίξει διάλογο για την ιστορία της ελληνικής ποίησης και την εξέλιξή της στους σύγχρονους καιρούς.

Για τη διάνθιση της ανάγνωσης των ποιημάτων φροντίζουν η μουσικός Φιόρη-Αναστασία  Μεταλληνού  και η πιανίστρια Έλενα Παυλέα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Ειδικού Συμβούλου σε θέματα Πολιτισμού, Εικαστικό, Λογοτέχνη, Καθηγητή Φιλοσοφίας της Τέχνης κ. Δημοσθένη Δαββέτα, της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού.

 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι»: Ρεθύμνης και Καψάλη 14, Γαλάτσι

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-2143414

Σχετικά Άρθρα

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Άλσος Βεΐκου

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ανεβαίνει απόψε στη σκηνή του θεάτρου του Άλσους Βεΐκου με τους boğaz musique για μία συναυλία με ελεύθερη είσοδο...

«Έφυγε» ο γιος του Χάρρυ Κλυνν, Νίκος Τριανταφυλλίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 49 ετών ο σκηνοθέτης Νίκος Τριανταφυλλίδης, ο γιος του Χάρρυ Κλυν και της χορεύτριας Χαρίκλειας Μακρή...

Προβολή της ταινίας «Δύο Καπνισμένες Κάνες»

Προβάλλεται στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Στέκι Γαλατσίου στέγ★.Μάθετε πότε & πως...