Παραστάσεις από θεατρική σκηνή του δήμου Γαλατσίου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ,

«Η Δημοτική Θεατρική Σκηνή  σε μια σειρά παραστάσεων
 στο Καμίνι»

Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Μαρτίου ανοίγει η αυλαία της σειράς παραστάσεων της Δημοτικής θεατρικής σκηνής με τη θεατρική παράσταση «Αλήθειες & Ψέματα».

Την παράσταση «Αλήθειες & Ψέματα» συνθέτουν μικρά κωμικά στιγμιότυπα των Ζ. Κοκτώ, Χ. Πίντερ, Κ. Μουρσελά, Χρ. Σπηλιώτη, όπου οι πρωταγωνιστές αντιμετωπίζουν τις δήθεν απλές ιστορίες τους με αρκετές προφάσεις. Με αυτό τον τρόπο οδηγούνται στο τέλος σε ιδιαίτερα κωμικές καταστάσεις.

 Ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα, το Σάββατο 22 και την  Κυριακή 23 Μαρτίου η παράσταση  «Κραυγές & Ψίθυροι» , την οποία συνθέτουν μικρά θεατρικά στιγμιότυπα των Α. Τερζάκη, Γ. Χάρτογκ, Ε. Άλμπυ, Ε. Ίψεν και Κ. Μητροπούλου όπου οι ήρωες τους αντικρίζοντας την έως τώρα ζωή τους προσπαθούν να επαναπροσδιορίσουν τη στάση τους. Έτσι προκαλούν στο θεατή προβληματισμό και συγκίνηση.

         Όλες  οι παραστάσεις θα γίνουν στο Καμίνι, με ώρα έναρξης  7:30μ.μ και θα περιέχουν χορευτικά στιγμιότυπα βασισμένα σε γνωστά μουσικά μοτίβα. Την επιμέλεια και σκηνοθεσία των παραστάσεων έχει ο Δημήτρης Κωτσής, ενώ τις χορογραφίες επιμελείται η Τζένη Ζαρουλέα.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Μαρίλια Αγγελίδη, Σοφία Ανδρεάδη, Νέλλη Βλαχοπούλου, Ματίνα Γεωργακοπούλου, Τζένη Ζαρουλέα, Νάνσυ Ζήση, Μάγδα Καντά, Αντώνης Κατσικαδάμος, Γιώργος Κεσίσογλου, Ευαγγελία Κληρονόμου, Νίκος Κριμιτζάς, Κατερίνα Κυπραίου, Μαριλένα Μίχα, Μαρία Λαδοπούλου, Σοφία Λινάρδου, Κυριακή Τζώτη, Βασίλης Χίμπαν, Μαρία Χιωτοπούλου.

Σχετικά Άρθρα

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Άλσος Βεΐκου

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ανεβαίνει απόψε στη σκηνή του θεάτρου του Άλσους Βεΐκου με τους boğaz musique για μία συναυλία με ελεύθερη είσοδο...

«Έφυγε» ο γιος του Χάρρυ Κλυνν, Νίκος Τριανταφυλλίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 49 ετών ο σκηνοθέτης Νίκος Τριανταφυλλίδης, ο γιος του Χάρρυ Κλυν και της χορεύτριας Χαρίκλειας Μακρή...

Προβολή της ταινίας «Δύο Καπνισμένες Κάνες»

Προβάλλεται στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Στέκι Γαλατσίου στέγ★.Μάθετε πότε & πως...