«Τραχίνιες» του Σοφοκλή στους ...συρμούς του ΗΣΑΠ την Τρίτη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ,

Γεύση από Επίδαυρο θα πάρουν την Τρίτη οι επιβάτες του Ηλεκτρικού σε Μοναστηράκι, Θησείο και Πετράλωνα, όταν οι μουσικοί και μέλη του χορού της παράστασης «Τραχίνιες» του Σοφοκλή θα παρουσιάσουν αποσπάσματα στις αποβάθρες και τα βαγόνια του τρένου.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Εθνικό Θέατρο σε συνεργασία με την εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.).

Σύμφωνα με Τα Νέα, τα μέλη του θιάσου θα επιβιβάζονται στους συρμούς του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου για να δώσουν μια γεύση από την παράσταση στο σταθμό «Μοναστηράκι» (κεντρική είσοδος πλατείας Μοναστηρακίου, χώρος υποδοχής επιβατών) και στις αποβάθρες των σταθμών «Θησείο» και «Πετράλωνα» από τις 12 μ.μ. έως τη 1 μετά το μεσημέρι.

Η τραγωδία, με θέμα το απόλυτο πάθος της Διηάνειρας για τον Ηρακλή και τις ακραίες συνέπειές του, παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στις 9 και 10 Αυγούστου σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου.

Σχετικά Άρθρα

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Άλσος Βεΐκου

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ανεβαίνει απόψε στη σκηνή του θεάτρου του Άλσους Βεΐκου με τους boğaz musique για μία συναυλία με ελεύθερη είσοδο...

«Έφυγε» ο γιος του Χάρρυ Κλυνν, Νίκος Τριανταφυλλίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 49 ετών ο σκηνοθέτης Νίκος Τριανταφυλλίδης, ο γιος του Χάρρυ Κλυν και της χορεύτριας Χαρίκλειας Μακρή...

Προβολή της ταινίας «Δύο Καπνισμένες Κάνες»

Προβάλλεται στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Στέκι Γαλατσίου στέγ★.Μάθετε πότε & πως...