Στο Terra Vibe την 1η Αυγούστου η συναυλία του Roger Waters

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ,

Την 1η Αυγούστου στο Terra Vibe Park θα πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία του Roger Waters, συνιδρυτή και κύριου συνθέτη των Pink Floyd. Η συναυλία είχε προγραμματιστεί για τις 31 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Όπως ανέφεραν οι διοργανωτές σε σχετική τους ανακοίνωση, «η μετάθεση του χώρου δεν επιφέρει καμία απολύτως αλλαγή στην ποιότητα και το είδος της παραγωγής και είναι απολύτως η ίδια με αυτή που θα παρουσιαστεί και στις υπόλοιπες εμφανίσεις της περιοδείας του καλλιτέχνη.»

Σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια που έχουν αγορασθεί για το ΟΑΚΑ ισχύουν τα ίδια για το νέο χώρο σε αντίστοιχες θέσεις και διαζώματα και δεν εξαργυρώνονται.

«Λόγω της σημερινής συγκυρίας ο χώρος που είχε ανακοινωθεί αρχικά, δεν μπορεί να λειτουργήσει ώστε το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και η εμπειρία που καλούνται να ζήσουν οι θεατές να είναι στο μέγιστο βαθμό» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Το βασικό στοιχείο του σχεδιασμού της παράστασης είναι η στενή επαφή του καλλιτέχνη με το κοινό με τρόπο που να μπορέσει ο θεατής να ζήσει τα συναισθήματα του έργου και την αυθεντική θεατρική μαγεία της παράστασης.

Το Terra Vibe Park βρίσκεται στο 37ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στον κόμβο της Μαλακάσας.

Χωρίζεται σε Ζώνη Α' και Ζώνη Β'. Στην Ζώνη Α΄ αντιστοιχούν τα εισιτήρια των 59 ευρώ.

Τα εισιτήρια Pitch A τοποθετούνται στην Ζώνη Α'-Pitch A' (Front of Stage) του Terra Vibe Park έχοντας άμεση επαφή με τον καλλιτέχνη.

Τα εισιτήρια των 59 ευρώ στις θύρες 7, 8, 9, 11Α, 25Β, 27 (PA-PB) και 29, τοποθετούνται σε VIP οριοθετημένο σημείο καθήμενων και ιδανική ορατότητα.

Οι θεατές της Ζώνης Α' έχουν την δυνατότητα να σταθμεύουν τα οχήματα τους στο Parking 1 & 2 και θα εισέρχονται στον χώρο από την Δυτική Πύλη (Παλαιά Πύλη) του Terra Vibe Park που βρίσκεται στον παράδρομο της εθνικής οδού.

Τα εισιτήρια των 40 ευρώ και τα εισιτήρια των ανέργων τοποθετούνται στην Ζώνη Β' καθήμενων και όρθιων αντίστοιχα.

Οι θεατές της Ζώνης Β' έχουν την δυνατότητα να σταθμεύουν τα οχήματα τους στο Parking 3 και θα εισέρχονται στον χώρο από την Ανατολική Πύλη του Terra Vibe Park.

Τιμές Εισιτηρίων

  • Ζώνη Α': Ζώνη Α' - FOS -Εισιτήρια μπροστά στην σκηνή ανέρχονται στα 59 ευρώ
  • Ζώνη Α' - VIP -Εισιτήρια καθήμενων με ιδανική ορατότητα ανέρχονται 59 ευρώ
  • Ζώνη Β': Ζώνη Β' - Εισιτήρια ορθίων ανέρχονται στα 40 ευρώ
  • Ζώνη Β' - Εισιτήρια ανέργων ανέρχονται στα 28 ευρώ.
Τα εισιτήρια της Ζώνης Β' εξασφαλίζουν θέσεις ορθίων.

Το κοινό μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του από το Tickethouse (Πανεπιστηµίου 42 ,εντός της στοάς) για την Αθήνα και το Musicland (Μητροπόλεως 102) για τη Θεσσαλονίκη, ενώ για αγορές μέσω διαδικτύου στις σελίδες: www.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr.

Σχετικά Άρθρα

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Άλσος Βεΐκου

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ανεβαίνει απόψε στη σκηνή του θεάτρου του Άλσους Βεΐκου με τους boğaz musique για μία συναυλία με ελεύθερη είσοδο...

«Έφυγε» ο γιος του Χάρρυ Κλυνν, Νίκος Τριανταφυλλίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 49 ετών ο σκηνοθέτης Νίκος Τριανταφυλλίδης, ο γιος του Χάρρυ Κλυν και της χορεύτριας Χαρίκλειας Μακρή...

Προβολή της ταινίας «Δύο Καπνισμένες Κάνες»

Προβάλλεται στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Στέκι Γαλατσίου στέγ★.Μάθετε πότε & πως...