Στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά το Φεστιβάλ Χορού

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ,

Για πρώτη χρονιά φέτος σχεδιάζεται στη Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και τη συνεργασία του ελληνικού τμήματος του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού Cid Unesco, το Φεστιβάλ Χορού Ελλήνων Χορογράφων.

Σκοπός της εκδήλωσης, που θα τεθεί προς έγκριση στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης και είναι άνευ δαπάνης, αποτελεί η προαγωγή και διάδοση του χορού και κάθε συναφούς καλλιτεχνικής δραστηριότητας καθώς και η συσπείρωση των χορογράφων.

Οι παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη προγραμματίζονται από τις 27 Μαΐου έως τις 12 Ιουνίου στο Θέατρο «Άνετον» και το Γενί Τζαμί και οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα έχουν την πλήρη ευθύνη για την πραγματοποίηση τους. Η είσοδος θα κυμαίνεται από 5 - 10 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών παραγωγής της κάθε ομάδας.

Το συγκεκριμένο φεστιβάλ πραγματοποιείται εδώ και 12 χρόνια στην Αθήνα από το Σωματείο Ελλήνων Χορογράφων.

Σχετικά Άρθρα

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Άλσος Βεΐκου

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ανεβαίνει απόψε στη σκηνή του θεάτρου του Άλσους Βεΐκου με τους boğaz musique για μία συναυλία με ελεύθερη είσοδο...

«Έφυγε» ο γιος του Χάρρυ Κλυνν, Νίκος Τριανταφυλλίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 49 ετών ο σκηνοθέτης Νίκος Τριανταφυλλίδης, ο γιος του Χάρρυ Κλυν και της χορεύτριας Χαρίκλειας Μακρή...

Προβολή της ταινίας «Δύο Καπνισμένες Κάνες»

Προβάλλεται στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Στέκι Γαλατσίου στέγ★.Μάθετε πότε & πως...