Βίντεο: Δείτε πως αντέδρασε υπάλληλος ότπορική εταιρία στην οποία δούλευε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ , , Updated
Η εκδίκησή του προς την εταιρία UTair ήταν πραγματικά πρωτοφανής αφού επέλεξε να καταστρέψει ένα ολόκληρο αεροπλάνο

Η αντίδραση που έχει κανείς όταν χάνει την δουλειά του είναι πολλές φορές απρόβλεπτη. Στην περίπτωση όμως του Ρώσου υπαλλήλου της αεροπορικής εταιρίας UTair τα πράγματα ξέφυγαν σε τέτοιο βαθμό που σίγουρα δεν υπάρχει προηγούμενο σε όλο τον κόσμο.

Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος υπάλληλος αποφάσισε να πάρει έναν εκσκαφέα και να καταστρέψει με συνοπτικές διαδικασίες ένα αεροπλάνο της εταιρίας που τον απέλυσε. Όπως βλέπουμε στο βίντεο, ο νευρικός υπάλληλος δεν σταμάτησε πουθενά, και με γρήγορες όσο και αποτελεσματικές κινήσεις άνοιξε μεγάλες τρύπες στην άτρακτο ενός τρικινητήριου Yak-40 καθιστώντας το μάλλον άχρηστο.

Πάντως στα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο, υπάρχουν και κάποιοι που υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη πράξη είναι προγραμματισμένη και δεν έχει να κάνει με τα νεύρα του χειριστή του μηχανήματος αλλά με το μικρό κόστος που έχουν αυτά τα αεροπλάνα (περί τις 52.000 λίρες) οπότε είναι προτιμότερο να οδηγηθούν στην καταστροφή.

Το δεύτερο σενάριο φαντάζει σχετικά λογικοφανές, αν και ακόμα και στην περίπτωση αυτή, ο εκσκαφέας δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να καταστρέψει κανείς ένα αεροπλάνο. Οπότε μάλλον επιστρέφουμε στην πρώτη εκδοχή, καθώς εκτός του ότι μοιάζει πιο ανθρώπινη και αληθινή, φτιάχνει και μία πιο καλή ιστορία...

Σχετικά Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξανδρος Βέλιος:

Δείτε τη συγκλονιστική τελευταία πράξη του...(VIDEO)

Ειδικοί: Είναι ασταμάτητο το υποβρύχιο του Πούτιν - Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία ελπίδα

Εφιάλτης για την Δύση έχει γίνει η όλο και αυξανόμενη ισχύς των ρωσικών όπλων και ειδικά των υποβρυχίων της Ρωσίας...

Κως: Έφθασαν με φουσκωτά 128 πρόσφυγες και μετανάστες

Πάνω από 120 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν σήμερα το πρωί στο νησί της Κω από τα απέναντι τουρκικά παράλια...