Στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών στην Αττική

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ,

Στάση εργασίας πραγματοποιούν την Παρασκευή οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αττικής, ενώ την ίδια μέρα συνεδριάζει η Ομοσπονδία του κλάδου, προκειμένου να αποφασίσει τη στάση της.
 
Η Ένωση νοσοκομειακών γιατρών Αττικής (ΕΙΝΑΠ) προκήρυξε στάση εργασίας για την Παρασκευή, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας, αντιδρώντας στην απλήρωτη εργασία, καθώς οι γιατροί εφημερεύουν από τον περασμένο Δεκέμβριο χωρίς να πληρώνονται εφημερίες.
 
Την ίδια ημέρα, θα συνεδριάσει η εκτελεστική γραμματεία της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ ) για να εκτιμήσει την εξέλιξη των προβλημάτων και να καθορίσει τη στάση της για το επόμενο διάστημα.
 
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ, κ. Δημήτρη Βαρνάβα, η ΟΕΝΓΕ πιέζει για καταβολή του κονδυλίου εφημεριών. Ο κ. Βαρνάβας αναφέρει ότι ο ίδιος βρίσκεται  σε επικοινωνία με την πολιτική ηγεσία και τις οικονομικές υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας, καθώς και με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, προκειμένου να αρθούν δεκάδες εμπόδια και να ομαλοποιηθεί η ροή καταβολής των εφημεριών.

Σχετικά Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξανδρος Βέλιος:

Δείτε τη συγκλονιστική τελευταία πράξη του...(VIDEO)

Ειδικοί: Είναι ασταμάτητο το υποβρύχιο του Πούτιν - Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία ελπίδα

Εφιάλτης για την Δύση έχει γίνει η όλο και αυξανόμενη ισχύς των ρωσικών όπλων και ειδικά των υποβρυχίων της Ρωσίας...

Κως: Έφθασαν με φουσκωτά 128 πρόσφυγες και μετανάστες

Πάνω από 120 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν σήμερα το πρωί στο νησί της Κω από τα απέναντι τουρκικά παράλια...