Σεμινάριο για τα social media από Ελληνοαμερικάνικη Ένωση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ,

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το in.gr προσφέρουν σε δυο τυχερούς τη δωρεάν συμμετοχή στο σεμινάριο «Οδηγός για Social Media: Στρατηγική και ανάπτυξη περιεχομένου», αξίας 190 ευρώ!

Συμπληρώστε τα στοιχεία της φόρμας στον ιστότοπο του in.gr και κερδίστε την δωρεάν συμμετοχή σας!

Τα social media αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και μονόδρομο στις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες. Το Facebook, το Twitter και άλλα κοινωνικά δίκτυα έχουν τη δύναμη να αποτελέσουν βασικά εργαλεία για την επικοινωνία με το κοινό, για την προώθηση διαφημιστικών καμπανιών αλλά και εμπορικών προϊόντων.  

Το σεμινάριο θα παρουσιάσει πετυχημένα (και μη) παραδείγματα στρατηγικών ανάπτυξης περιεχομένου στις πιο διαδεδομένες σύγχρονες πλατφόρμες (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Youtube) και θα αναλυθούν οι ιδιαιτερότητες της κάθε μίας από αυτές. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν workshops στο οποίο οι συμμετέχοντες θα κληθούν να γράψουν επί τόπου περιεχόμενο και να το τοποθετήσουν ανάλογα με το κοινό το οποίο επιθυμούν να στοχεύσουν στα social media.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν μάθει πώς να γράφουν ένα καλό post στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και να επιλέγουν το καταλληλότερο για το σκοπό τους. Συγκεκριμένα, θα γνωρίζουν πώς να «σερβίρουν» το περιεχόμενο τους στις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε χρήστες κοινωνικών δικτύων, είτε ιδιώτες είτε στελέχη μάρκετινγκ, πωλήσεων και εμπορικών διευθύνσεων και θα διεξαχθεί από 3 έως 13 Δεκεμβρίου 2014.

Αναλυτικά οι λεπτομέρειες για το σεμινάριο βρίσκονται εδώ

Σχετικά Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξανδρος Βέλιος:

Δείτε τη συγκλονιστική τελευταία πράξη του...(VIDEO)

Ειδικοί: Είναι ασταμάτητο το υποβρύχιο του Πούτιν - Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία ελπίδα

Εφιάλτης για την Δύση έχει γίνει η όλο και αυξανόμενη ισχύς των ρωσικών όπλων και ειδικά των υποβρυχίων της Ρωσίας...

Κως: Έφθασαν με φουσκωτά 128 πρόσφυγες και μετανάστες

Πάνω από 120 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν σήμερα το πρωί στο νησί της Κω από τα απέναντι τουρκικά παράλια...