Πορεία των δημοτικών υπαλλήλων στο κέντρο της Αθήνας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ , , Updated

Στη λεωφόρο Συγγρού προς τα γραφεία του σώματος επιθεωρητών ελεγκτών δημόσιας διοίκησης κατευθύνονται αυτή την ώρα οι περίπου 500 εργαζόμενοι στους δήμους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΠΟΕ ΟΤΑ για συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της αξιολόγησης.

Κατά τη διάρκεια της πορείας τους η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία καθώς ανοιχτή είναι μόνο μια λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι διαδηλωτές νωρίτερα βρέθηκαν έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης όπου ζήτησαν να συναντηθούν με εκπρόσωπο της πολιτικής ηγεσίας αλλά όπως λένε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους παρέπεμψε σε κατώτατα στελέχη.

Η ΠΟΕ ΟΤΑ έχει κηρύξει πανελλαδική στάση εργασίας έως τη λήξη του ωραρίου αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στον έλεγχο της μετατροπής συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.

«Οι εργαζόμενοι αλλά και η κοινωνία δεν πείθεται από τα ψεύδη του κ. Μητσοτάκη για δήθεν έλεγχο πλαστών πτυχίων και πιστοποιητικών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ και δηλώνει ότι θα αγωνιστεί απέναντι «σε όσους ποινικοποιούν το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία και μάλιστα με μια φαιδρή και προβοκατόρικη διαδικασία».

Σχετικά Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξανδρος Βέλιος:

Δείτε τη συγκλονιστική τελευταία πράξη του...(VIDEO)

Ειδικοί: Είναι ασταμάτητο το υποβρύχιο του Πούτιν - Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία ελπίδα

Εφιάλτης για την Δύση έχει γίνει η όλο και αυξανόμενη ισχύς των ρωσικών όπλων και ειδικά των υποβρυχίων της Ρωσίας...

Κως: Έφθασαν με φουσκωτά 128 πρόσφυγες και μετανάστες

Πάνω από 120 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν σήμερα το πρωί στο νησί της Κω από τα απέναντι τουρκικά παράλια...