Άτοκη πιστωτική κάρτα από τα ΕΛΤΑ για 1.000.000 συνταξιούχους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ,

Ενα εκτεταμένο προγραμμα συνεργασίας, που επιβραβεύει τους συνταξιούχους οι οποίοι έχουν επιλέξει να λαμβάνουν την σύνταξή τους κατ’ οίκον από τα ΕΛΤΑ, αποφάσισε να υλοποιήσει η διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων, παρέχοντας μια σημαντική πιστωτική δυνατότητα, οταν αγοράζουν προϊόντα απο συγκεκριμένη αλυσίδα σουπερμάρκετ.
 
Οι συμβεβλημένοι με τα ΕΛΤΑ συνταξιούχοι, μπορούν να προμηθευτούν από τις 25 Οκτωβρίου και αποκλειστικά μέσω του δικτύου καταστημάτων ΕΛΤΑ, την ειδική προνομιακή κάρτα «ELTA Club» με την οποία αποκτούν άτοκα πίστωση για τις αγορές τους από το δίκτυο των σουπερμάρκετ Mαρινόπουλος.

Η πίστωση θα φτάνει κατ’ ανώτατο όριο το 50% της μηνιαίας σύνταξής τους και θα παρακρατείται, άτοκα, από το ποσό της σύνταξης του επόμενου μήνα.

Με τον τροπο αυτο θα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της εξάντλησης της σύνταξης πριν το τέλος του μήνα, ενώ η προνομιακή κάρτα δίδει τη δυνατότητα σε χιλιάδες συνταξιούχους που δεν έχουν, για οποιοδήποτε λογο, πρόσβαση στο τραπεζικό σύστημα, να ξεπεράσουν το πρόβλημα αυτο.
 
Τη σχετική σύμβαση υπέγραψαν ο Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων κ. Κωστής Μελαχροινός και ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρινόπουλος κ. Jerome Loubere.
 
Η διαδικασία απόκτησης της κάρτας ειναι απλή - απαιτούνται μονο τα στοιχεία της σύνταξης - και οι συνταξιούχοι θα κάνουν τις αγορές τους έχοντας μαζί τους την σχετική κάρτα και ένα αποδεικτικό ταυτότητας (Αστυνομική Ταυτότητα, διαβατήριο κλπ).
 
Σύμφωνα με τη συμφωνία τα σουπερμάρκετ προσφέρουν ειδικές τιμές για τους πελάτες άνω των 65 ετών και έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν στους κατόχους της κάρτας «ΕΛΤΑ CLUB» επιπλέον προνομιακές τιμές για τις αγορές με χρήση της κάρτας τους.

protothema.gr

Σχετικά Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξανδρος Βέλιος:

Δείτε τη συγκλονιστική τελευταία πράξη του...(VIDEO)

Ειδικοί: Είναι ασταμάτητο το υποβρύχιο του Πούτιν - Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία ελπίδα

Εφιάλτης για την Δύση έχει γίνει η όλο και αυξανόμενη ισχύς των ρωσικών όπλων και ειδικά των υποβρυχίων της Ρωσίας...

Κως: Έφθασαν με φουσκωτά 128 πρόσφυγες και μετανάστες

Πάνω από 120 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν σήμερα το πρωί στο νησί της Κω από τα απέναντι τουρκικά παράλια...