Διπλό μισθό λάμβανε υπάλληλος του Υπουργείου Υγείας!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ,

Υπάλληλο που ελάμβανε επί 13 έτη διπλό μισθό, και από το φορέα όπου είχε οργανική θέση και από το φορέα όπου είχε αποσπαστεί, εντόπισε ο ελεγκτικός μηχανισμός των υπουργείων Οικονομικών και Υγείας.
 
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, διαπιστώθηκε ότι εργαζόμενη, διοικητική υπάλληλος, της οποίας η οργανική θέση ήταν στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και είχε αποσπασθεί το 2001 στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου, ελάμβανε τις αποδοχές της και από τις δύο μονάδες υγείας του ΕΣΥ.

Την ελεγκτική διαδικασία ενεργοποίησε η ηλεκτρονική υποβολή βεβαιώσεων αποδοχών που εφαρμόστηκε φέτος για για πρώτη φορά στις φορολογικές δηλώσεις των μισθωτών. Έτσι, όταν στο υπουργείο Οικονομικών εντόπισαν τη δημόσια υπάλληλο που είχε διπλές βεβαιώσεις αποδοχών ενημέρωσαν αμέσως το αρμόδιο υπουργείο Υγείας, το οποίο ξετύλιξε και το κουβάρι της διπλής μισθοδοσίας της υπαλλήλου μέσω της απόσπασης.
 
Η υπάλληλος τέθηκε με εντολή του υπουργού κ. Μάκη Βορίδη σε αναστολή καθηκόντων, ενώ ο διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Μακεδονίας - Θράκης κίνησε την προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία εις βάρος της και απέστειλε την υπόθεση για περαιτέρω διερεύνηση και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

protothema.gr

Σχετικά Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξανδρος Βέλιος:

Δείτε τη συγκλονιστική τελευταία πράξη του...(VIDEO)

Ειδικοί: Είναι ασταμάτητο το υποβρύχιο του Πούτιν - Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία ελπίδα

Εφιάλτης για την Δύση έχει γίνει η όλο και αυξανόμενη ισχύς των ρωσικών όπλων και ειδικά των υποβρυχίων της Ρωσίας...

Κως: Έφθασαν με φουσκωτά 128 πρόσφυγες και μετανάστες

Πάνω από 120 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν σήμερα το πρωί στο νησί της Κω από τα απέναντι τουρκικά παράλια...