Παράσταση διαμαρτυρίας των λιμενικών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ,

Συγκέντρωση έξω από την κεντρική πύλη του Υπουργείου Ναυτιλίας το πρωί της Τρίτης πραγματοποίησαν λιμενικοί που διαμαρτύρονται για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό τους και για το σχέδιο που αφορά το Ταμείο Αρωγής Λιμενικού Σώματος.

Σε ψήφισμά τους, μεταξύ άλλων, εκφράζουν την «πλήρη αντίθεση μας στην σχεδιαζόμενη από την κυβέρνηση βίαιη ανατροπή του υφιστάμενου καθεστώτος των ασφαλιστικών μας ταμείων ( Μ.Τ.Ν-Τ.Α.Λ.Σ) και ιδιαίτερα στο Ταμείο Αρωγής Λιμενικού Σώματος το οποίο δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να απασχολεί το κράτος αφού ουδέποτε το έχει ενισχύσει, το έχει χρηματοδοτήσει, το έχει επιχορηγήσει, το έχει δανείσει.

»Σε ότι αφορά το θέμα των αποφάσεων του Σ.Τ.Ε, το Γ.Σ εξέφρασε την οργή και την αγανάκτηση του συνόλου των στελεχών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ στην ακολουθούμενη πολιτική της κυβέρνησης, μετά και την ματαίωση της συνάντησης απο τον Υπουργό Οικονομικών, παίζοντας τις καθυστερήσεις σε ένα θέμα το οποίο έχει κριθεί απο την δικαιοσύνη και οφείλει να συμμορφωθεί άμεσα».

Η ομοσπονδία των λιμενικών προειδοποιεί ότι θα πραγματοποιήσει και ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Σχετικά Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξανδρος Βέλιος:

Δείτε τη συγκλονιστική τελευταία πράξη του...(VIDEO)

Ειδικοί: Είναι ασταμάτητο το υποβρύχιο του Πούτιν - Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία ελπίδα

Εφιάλτης για την Δύση έχει γίνει η όλο και αυξανόμενη ισχύς των ρωσικών όπλων και ειδικά των υποβρυχίων της Ρωσίας...

Κως: Έφθασαν με φουσκωτά 128 πρόσφυγες και μετανάστες

Πάνω από 120 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν σήμερα το πρωί στο νησί της Κω από τα απέναντι τουρκικά παράλια...