Στο υπουργείο Εργασίας οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Ελευσίνας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ,

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα εργαζόμενοι από τα ναυπηγεία Ελευσίνας, ζητώντας ραντεβού με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, προκειμένου να τον ενημερώσουν σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αφού βρίσκονται εδώ και πέντε μήνες απλήρωτοι.

Τα ναυπηγεία της Ελευσίνας απασχολούν μόνιμο προσωπικό 600 άτομα, στα οποία τον μήνα Ιούνιο εξοφλήθηκαν τα δεδουλευμένα του Φεβρουαρίου.

Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων των ναυπηγείων Ελευσίνας Θεοκλής Τσούκης, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε -μεταξύ άλλων- πως «βρισκόμαστε πέντε μήνες απλήρωτοι ενώ δεν έχει καταβληθεί και το επίδομα αδείας, που βάση σύμβασης έπρεπε να είχε δοθεί».

Στην συνέχεια, ο πρόεδρος τόνισε ότι: «Οι οικογένειες των εργαζομένων αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα», ενώ ανέφερε πως θα ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό, προκειμένου να συσταθεί τριμερής επιτροπή διαβούλευσης ανάμεσα σε εργοδοσία, υπουργείο και εργαζομένους.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτήν την ώρα στο υπουργείο Εργασίας βρίσκεται κλιμάκιο της Τρόικας σε συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας.

πηγή: protothema.gr

Σχετικά Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξανδρος Βέλιος:

Δείτε τη συγκλονιστική τελευταία πράξη του...(VIDEO)

Ειδικοί: Είναι ασταμάτητο το υποβρύχιο του Πούτιν - Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία ελπίδα

Εφιάλτης για την Δύση έχει γίνει η όλο και αυξανόμενη ισχύς των ρωσικών όπλων και ειδικά των υποβρυχίων της Ρωσίας...

Κως: Έφθασαν με φουσκωτά 128 πρόσφυγες και μετανάστες

Πάνω από 120 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν σήμερα το πρωί στο νησί της Κω από τα απέναντι τουρκικά παράλια...