ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δεν θα πιστέψετε τι ζήτησε επιχείρηση από τους εργαζομένους της

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ,

Υπεύθυνη δήλωση με την οποία δηλώνουν ότι  παραιτούνται προσωρινά από την απαίτηση του μηνιαίου μισθού τους, τον οποίο θα λάβουν μετά από τρεις μήνες, ζήτησε επιχείρηση στη Κρήτη από τους εργαζόμενούς της.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση, που σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στο εργατικό κέντρο Ηρακλείου, δραστηριοποιείται στον τομέα του επισιτισμού και απασχολεί πάνω από 50 υπαλλήλους.

Στις αρχές Ιουνίου, η επιχείρηση ζήτησε από τους υπαλλήλους να δηλώσουν εγγράφως ότι θα πληρωθούν μετά από 3 μήνες, καθώς αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και προκειμένου να ανταπεξέλθει οι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποδεχτούν την αλλαγή στην περίοδο καταβολής του μισθού.

Το εργατικό κέντρο, στο οποίο γνωστοποιήθηκε το θέμα με τη μορφή καταγγελίας, συνιστά στους εργαζόμενους να μην υπογράψουν τέτοια δήλωση καθώς ενέχει το χαρακτήρα ατομικής σύμβασης.

Ο πρόεδρος του ΕΚΗ, επεσήμανε στο Flashnews.gr ότι μια τέτοια δήλωση είναι "προίόν εκβιασμού" και τόνισε ότι αν υπάρξουν τέτοιες δηλώσεις και χρησιμοποιηθούν από την επιχείρηση, τότε το ΕΚΗ θα απευθυνθεί στον Εισαγγελέα.

πηγή: flashnews.gr

Σχετικά Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξανδρος Βέλιος:

Δείτε τη συγκλονιστική τελευταία πράξη του...(VIDEO)

Ειδικοί: Είναι ασταμάτητο το υποβρύχιο του Πούτιν - Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία ελπίδα

Εφιάλτης για την Δύση έχει γίνει η όλο και αυξανόμενη ισχύς των ρωσικών όπλων και ειδικά των υποβρυχίων της Ρωσίας...

Κως: Έφθασαν με φουσκωτά 128 πρόσφυγες και μετανάστες

Πάνω από 120 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν σήμερα το πρωί στο νησί της Κω από τα απέναντι τουρκικά παράλια...