Συγκέντρωση συνταξιούχων στα Προπύλαια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ , , Updated

Συνταξιούχοι από διάφορα σημεία της χώρας αναμένεται να φτάσουν σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που οργανώνεται στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια. Οι συνταξιούχοι διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό σύστημα και τις περικοπές στις συντάξεις.

Το συλλαλητήριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης που κήρυξαν για σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουνίου, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, ΠΟΣ Δημοσίου Υπαλλήλων, ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ, ΟΤΑ και οι Πανελλήνιες Ενώσεις ΟΣΕ, ΕΛΤΑ, ΝΑΤ.

«Η νέα αντιασφαλιστική επίθεση, έχει στόχο τις συντάξεις, την Ασφάλιση, την Υγεία - την περίθαλψη, την προστασία από εργατικό ατύχημα. Ταυτόχρονα ετοιμάζουν γενική επίθεση στα επιδόματα ανεργίας, στέγης-κατοικίας, στις συντάξεις και στα επιδόματα αναπηρίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.

Το πρωί συνταξιούχοι, μέλη του σωματείου «Η Συσπείρωση», συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη και κατόπιν προχώρησαν σε διαμαρτυρία έξω από το ΙΚΑ.

Αμέσως μετά πραγματοποίησαν πορεία μέχρι το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, όπου αντιπροσωπεία τους επέδωσε ψήφισμα με τα αιτήματά τους σε συνεργάτη του υπουργού Γιώργου Ορφανού.

Σχετικά Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξανδρος Βέλιος:

Δείτε τη συγκλονιστική τελευταία πράξη του...(VIDEO)

Ειδικοί: Είναι ασταμάτητο το υποβρύχιο του Πούτιν - Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία ελπίδα

Εφιάλτης για την Δύση έχει γίνει η όλο και αυξανόμενη ισχύς των ρωσικών όπλων και ειδικά των υποβρυχίων της Ρωσίας...

Κως: Έφθασαν με φουσκωτά 128 πρόσφυγες και μετανάστες

Πάνω από 120 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν σήμερα το πρωί στο νησί της Κω από τα απέναντι τουρκικά παράλια...