Έρχονται μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων στις αστικές συγκοινωνίες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ,

Μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων με παράλληλη αναδιοργάνωση του συνόλου του δικτύου των αστικών συγκοινωνιών της πρωτεύουσας αναμένεται να ανακοινώσει την Δευτέρα το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Το υπουργείο μαζί με τον ΟΑΣΑ σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής προχωρά σε τροποποίηση της τιμολογιακής πολιτικής και αναμένεται να επαναφέρει το ενιαίο εισιτήριο στις αστικές συγκοινωνίες που είχε καταργηθεί το 2011.  Με βάση το δημοσίευμα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο  η τιμή του ενιαίου εισιτηρίου (για όλα τα μέσα) πρόκειται να πέσει στα 1,20 ευρώ (μειωμένο κατά 14,2%) από τα 1,40 ευρώ που το αγοράζουμε σήμερα. 

Σημειώνεται πως το εισιτήριο για λεωφορεία, τρόλεϊ ή τραμ ανέρχεται σήμερα στα 1,20 ευρώ, ωστόσο ισχύει για μία μόνο διαδρομή και δεν δεν επιτρέπεται η επιβίβαση στα υπόλοιπα μέσα.

Παράλληλα αναμένεται να αυξηθούν και τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων, ενώ ο τρόπος διάθεσής τους πρόκειται να αλλάξει ριζικά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι επιβάτες δεν θα προμηθεύονται τις χάρτινες δεσμίδες εισιτηρίων, αλλά μέσω ηλεκτρονικού συστήματος θα «γεμίζουν» τα εισιτήρια τους με μονάδες.

Σχετικά Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξανδρος Βέλιος:

Δείτε τη συγκλονιστική τελευταία πράξη του...(VIDEO)

Ειδικοί: Είναι ασταμάτητο το υποβρύχιο του Πούτιν - Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία ελπίδα

Εφιάλτης για την Δύση έχει γίνει η όλο και αυξανόμενη ισχύς των ρωσικών όπλων και ειδικά των υποβρυχίων της Ρωσίας...

Κως: Έφθασαν με φουσκωτά 128 πρόσφυγες και μετανάστες

Πάνω από 120 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν σήμερα το πρωί στο νησί της Κω από τα απέναντι τουρκικά παράλια...