Ακατάλληλο σχολικό κτήριο εν λειτουργία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ , , Updated

    Ακατάλληλο σχολικό κτήριο εν  λειτουργία.

Στην γειτονική  Ν. Φιλαδέλφεια και πιο συγκεκριμένα στο 3ο Γυμνάσιο όπως μας αποκαλύπτει και η espresso το κτήριο από τον Οκτώβριο του 2013  έχει κριθεί δομικά και στατικά ακατάλληλο, με άλλα λόγια ετοιμόρροπο!

Ακόμα ένα λάθος της δημοτικής αρχής έφερε σε κίνδυνο εκατοντάδες μαθητές και προσπερνώντας την τελική απόφαση ακαταλληλότητας δεν υπήρξε καμία ενημέρωση ούτε καν στους γονείς των μαθητών.  

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκος Παπανικολάου φαίνεται να είναι ο υπεύθυνος για την αδικαιολόγητη αδιαφορία και ανευθυνότητα.

Η παρακάτω έκθεση ακαταλληλότητας στις  18 Οκτωβρίου 2013 συντάχθηκε μετά από έλεγχο μηχανικού «Το εν λόγω σχολικό συγκρότημα είναι επικίνδυνο από άποψη στατική και δομική και για να αρθεί ο κίνδυνος πρέπει να γίνουν τα παρακάτω... Οι πιο πάνω εργασίες πρέπει να εκτελεστούν σε προθεσμία 60 ημερών, εκτός των μέτρων ασφαλείας, που πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα... Στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης δεν αίρει τον κίνδυνο μέσα στην προθεσμία... θα διωχθεί ποινικά... και η υπηρεσία σε συνεργασία με την αστυνομική Αρχή θα προβεί σε άρση του κινδύνου είτε με αναγκαστική εκκένωση... είτε με κατεδάφιση των επικίνδυνων μερών».

Ευθύνες με αντίστοιχα πρόστιμα της ποινής τους δεν έχει υποστεί κάποιος αρμόδιος, το μόνο αίτημα του συλλόγου γονέων απέναντι στην τοπική αρχή είναι η ανοικοδόμηση του κτιρίου και η ασφαλής λειτουργία του.

Πάνος Βρυώνης 

Σχετικά Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξανδρος Βέλιος:

Δείτε τη συγκλονιστική τελευταία πράξη του...(VIDEO)

Ειδικοί: Είναι ασταμάτητο το υποβρύχιο του Πούτιν - Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία ελπίδα

Εφιάλτης για την Δύση έχει γίνει η όλο και αυξανόμενη ισχύς των ρωσικών όπλων και ειδικά των υποβρυχίων της Ρωσίας...

Κως: Έφθασαν με φουσκωτά 128 πρόσφυγες και μετανάστες

Πάνω από 120 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν σήμερα το πρωί στο νησί της Κω από τα απέναντι τουρκικά παράλια...