Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ,

Από την Παρασκευή 2 Μαΐου βρίσκεται σε ισχύ η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος για τα εμπορικά καταστήματα της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα, Κυριακή 4 Μαΐου, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά για τους καταναλωτές.

Επειδή όμως σήμερα διεξάγεται ο «3ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας», από 8:00-11:00, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, εκτιμώντας ότι η επιτυχία της εκδήλωσης θα συμβάλλει στην ανάδειξη της εικόνας της πόλης και της αγοράς της, προτείνει στους εμπόρους μέλη του να λειτουργήσουν τα καταστήματά τους από ώρα 12:00 - 18:00.

Ωστόσο, από την πλευρά τους οι εμποροϋπάλληλοι έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία και παράλληλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί, στο εμπορικό κέντρο «The Mall».

Όπως τονίζει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, «πριν μόλις τρεις εβδομάδες, την Κυριακή των Βαΐων (13/3), τα μαγαζιά άνοιξαν και χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι, που αναγκάστηκαν να εργαστούν, ακόμα περιμένουν να πληρωθούν για την κυριακάτικη εργασία τους ή τουλάχιστον να πάρουν το ρεπό που τους οφείλουν οι εργοδότες».

protothema.gr

Σχετικά Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξανδρος Βέλιος:

Δείτε τη συγκλονιστική τελευταία πράξη του...(VIDEO)

Ειδικοί: Είναι ασταμάτητο το υποβρύχιο του Πούτιν - Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία ελπίδα

Εφιάλτης για την Δύση έχει γίνει η όλο και αυξανόμενη ισχύς των ρωσικών όπλων και ειδικά των υποβρυχίων της Ρωσίας...

Κως: Έφθασαν με φουσκωτά 128 πρόσφυγες και μετανάστες

Πάνω από 120 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν σήμερα το πρωί στο νησί της Κω από τα απέναντι τουρκικά παράλια...