Οι αγρότες κατεβάζουν τα τρακτέρ στην «καρδιά» της Αθήνας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ , , Updated

«Χοντραίνει» η κόντρα κυβέρνησης - αγροτών, μετά τις άκαρπες επαφές που είχαν εκπρόσωποί τους με υπουργούς -Γιάννη Στουρνάρα, Αθανάσιο Τσαυτάρη- στην Αθήνα την εβδομάδα που φεύγει.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αγρότες αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα τους με παλλαϊκό συλλαλητήριο την Τετάρτη, επιμένοντας στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους, τα οποία, όπως επισημαίνουν, είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωσή τους.

Τη σχετική πρόταση των αγροτών του μπλόκου της Νίκαιας υιοθέτησαν σήμερα και εκπρόσωποι μπλόκων απ' όλη την Ελλάδα, οι οποίοι συμμετείχαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας.

Τόπος συνάντησης ορίστηκε η πλατεία Βάθη στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ θα ακολουθήσει και πορεία προς το Σύνταγμα.

Οι αγρότες καλούν όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική, που πλήττει όλους τους εργαζομένους και τα λαϊκά στρώματα.

Τις επόμενες ημέρες και μέχρι την Τετάρτη θα υπάρξει κινητοποίηση ανά νομό για την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στο συλλαλητήριο, αλλά και επαφές με άλλους φορείς, προκειμένου να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον συνεχιζόμενο αγώνα των αγροτών.

Εξάλλου, αύριο στις 12 το μεσημέρι οι Θεσσαλοί αγρότες έχουν προγραμματίσει και νέο μαζικό συλλαλητήριο στον κόμβο της Νίκαιας, το τρίτο μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Σχετικά Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξανδρος Βέλιος:

Δείτε τη συγκλονιστική τελευταία πράξη του...(VIDEO)

Ειδικοί: Είναι ασταμάτητο το υποβρύχιο του Πούτιν - Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία ελπίδα

Εφιάλτης για την Δύση έχει γίνει η όλο και αυξανόμενη ισχύς των ρωσικών όπλων και ειδικά των υποβρυχίων της Ρωσίας...

Κως: Έφθασαν με φουσκωτά 128 πρόσφυγες και μετανάστες

Πάνω από 120 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν σήμερα το πρωί στο νησί της Κω από τα απέναντι τουρκικά παράλια...