Προκήρυξη 200 θέσεων εργασίας στο Μετρό

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ,

Στην πρόσληψη περίπου 200 ατόμων, που θα καλύψουν λειτουργικά κενά στο προσωπικό του μετρό, πρόκειται να προχωρήσει άμεσα η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ.). Το προσωπικό που θα προσληφθεί θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες σε προσωπικό που δημιουργεί η απόδοση στην κυκλοφορία νέων σταθμών αλλά και η παραλαβή των νέων συρμών που επίκειται.

Οι διαδικασίες των προσλήψεων, που θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ, θα τρέξουν άμεσα καθώς ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, με έγγραφό του που εστάλη στη διοίκηση της εταιρείας την περασμένη Παρασκευή, την καλεί να προχωρήσει ταχύτατα στην προκήρυξη διαγωνισμού.

Το προσωπικό που θα προσληφθεί θα καλύψει θέσεις ηλεκτροδηγών, εκδοτών και ελεγκτών εισιτηρίων, αλλά και τεχνικό προσωπικό, ενώ δεν θα γίνουν προσλήψεις σε θέσεις διοικητικού προσωπικού.

Ο τελικός αριθμός των προσλήψεων που θα γίνουν θα καθοριστεί σε συνάρτηση τόσο με τις ανάγκες, όσο και με τις οικονομικές δυνατότητες της εταιρείας, αφού η ΣΤΑ.ΣΥ. δεν λαμβάνει πλέον επιδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό καθώς παρουσιάζει λειτουργική κερδοφορία.

Στο 11μηνο του 2013 η εταιρεία είχε λειτουργικά κέρδη 5 εκατομμυρίων ευρώ έναντι ζημιάς 18 εκατομμυρίων ευρώ στο ίδιο διάστημα του 2013. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις φέτος και τα επόμενα δύο χρόνια η ΣΤΑ.ΣΥ. εκτιμά ότι θα έχει λειτουργικά κέρδη 6 εκατ. ευρώ, 8 εκατ. ευρώ και 10 εκατ. ευρώ, αντίστοιχα.

Σχετικά Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξανδρος Βέλιος:

Δείτε τη συγκλονιστική τελευταία πράξη του...(VIDEO)

Ειδικοί: Είναι ασταμάτητο το υποβρύχιο του Πούτιν - Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία ελπίδα

Εφιάλτης για την Δύση έχει γίνει η όλο και αυξανόμενη ισχύς των ρωσικών όπλων και ειδικά των υποβρυχίων της Ρωσίας...

Κως: Έφθασαν με φουσκωτά 128 πρόσφυγες και μετανάστες

Πάνω από 120 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν σήμερα το πρωί στο νησί της Κω από τα απέναντι τουρκικά παράλια...