Δύο τόνοι τρόφιμα έφεραν τα χαμόγελα στο... «Χαμόγελο του Παιδιού»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ,

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας και ο Σύνδεσμος Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών έκαναν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου ένα ξεχωριστό δρομολόγιο στους δρόμους της Αθήνας.

Το χριστουγεννιάτικο φορτηγό του ΣΕΚΛΑ, με το οποίο πραγματοποιήθηκε  το δρομολόγιο, περιείχε 2 τόνους τρόφιμα και πέρασε από τα 5 σπίτια του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αθήνα, προσφέροντας σημαντική βοήθεια και χαμόγελα στα παιδιά.

Παράλληλα, προγραμματίστηκε και η μεταφορά των τροφίμων για το σπίτι του «Χαμόγελου» στην Κόρινθο.

Στο πλαίσιο της ενέργειας, o κ. Γιαννόπουλος από το «Χαμόγελο του Παιδιού», συναντήθηκε με τους κκ Αθανάσιο Σκορδά, Υφυπουργό Ανάπτυξης, Παναγιώτη  Σταμπουλίδη, πρόεδρο  του Ο.Κ.Α.Α. και κ. Στέφανο Κυρλή, πρόεδρο του Σ.Ε.Κ.Λ.Α. στο Σπίτι του «Χαμόγελου» στο Περιστέρι.

Στη συνάντησή τους, ανακοινώθηκε από πλευράς Ο.Κ.Α.Α. η δυνατότητα που δίνεται στο «Χαμόγελο» να προμηθεύεται  τρόφιμα από την Κεντρική Αγορά και τις ιχθυόσκαλες  για όλα τα σπίτια που φιλοξενούνται τα παιδιά, ενώ εκφράστηκε και η πρόθεση για μόνιμη στήριξη σε συνεργασία και με άλλους Συνδέσμους Εμπόρων.

Για την πρωτοβουλία αυτή, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι αυτονόητη υποχρέωσή μας, ιδιαίτερα σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία για όλους μας, να στηρίξουμε με κάθε δυνατό και πρόσφορο τρόπο, προσπάθειες όπως το «Χαμόγελο του Παιδιού», με πολυετή και αναντικατάστατη προσφορά στην παιδική ηλικία και πιο συγκεκριμένα στο πιο ευαίσθητο και αδύναμο κομμάτι της. Με αφορμή αυτό το ελάχιστο που κάνουμε σήμερα, στέλνουμε το μήνυμα ότι τέτοιες προσπάθειες αξίζουν την ολόπλευρη συμπαράσταση όλων μας».

O κ. Σταμπουλίδης, πρόεδρος του Ο.Κ.Α.Α επίσης δήλωσε σχετικά: «Γνωρίζοντας τη σημαντική προσφορά του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην ελληνική κοινωνία, είμαστε κάτι παραπάνω από περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε σε ένα τόσο σημαντικό σκοπό. Ο στόχος μας είναι μακροπρόθεσμος και σε συνεργασία με όλους τους συλλόγους εμπόρων που υπάγονται στον ΟΚΑΑ, θέλουμε να παρέχουμε συχνότερα τη βοήθεια μας,  με την προμήθεια τροφίμων στα σπίτια του Οργανισμού».

Σχετικά Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξανδρος Βέλιος:

Δείτε τη συγκλονιστική τελευταία πράξη του...(VIDEO)

Ειδικοί: Είναι ασταμάτητο το υποβρύχιο του Πούτιν - Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία ελπίδα

Εφιάλτης για την Δύση έχει γίνει η όλο και αυξανόμενη ισχύς των ρωσικών όπλων και ειδικά των υποβρυχίων της Ρωσίας...

Κως: Έφθασαν με φουσκωτά 128 πρόσφυγες και μετανάστες

Πάνω από 120 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν σήμερα το πρωί στο νησί της Κω από τα απέναντι τουρκικά παράλια...