Σε δημόσια εγγραφή προχωρά το Twitter στο χρηματιστήριο της Wall Street

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ,

Το Twitter ανακοίνωσε την Πέμπτη την πρόθεση του να προχωρήσει σε δημόσια εγγραφή στο χρηματιστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών ακολουθώντας την πορεία πολλών άλλων εταιρειών νέας τεχνολογίας όπως το Facebook που εισήχθησαν στη Wall Street κατά τα τελευταία δύο χρόνια.

Στόχος του δημοφιλούς οnline κοινωνικού δικτύου να επιτύχει «το ταχύτερο δυνατό», την οικονομική άντληση ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Το Twitter με περίπου 218 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, με βάση την καταγραφή του περασμένου Ιουνίου, αποκάλυψε και τα έως τώρα καλά κρυμμένα οικονομικά του στοιχεία. Σύμφωνα με αυτά η εταιρεία εξακολουθεί να είναι ελλειμματική, παρά την πολύ σημαντική αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησης, οι οποίες έχουν τριπλασιαστεί φτάνοντας στα 317 εκατομμύρια δολάρια κατά το 2012, ενώ ήδη έχουν φτάσει στα 253 εκατομμύρια δολάρια τους πρώτους έξι μήνες του 2013.

Πάντως η δημόσια εγγραφή του Twitter θα καθυστερήσει λίγες ημέρες καθώς δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί πριν από το τέλος Οκτωβρίου ή στις αρχές του Νοεμβρίου.

Σχετικά Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξανδρος Βέλιος:

Δείτε τη συγκλονιστική τελευταία πράξη του...(VIDEO)

Ειδικοί: Είναι ασταμάτητο το υποβρύχιο του Πούτιν - Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία ελπίδα

Εφιάλτης για την Δύση έχει γίνει η όλο και αυξανόμενη ισχύς των ρωσικών όπλων και ειδικά των υποβρυχίων της Ρωσίας...

Κως: Έφθασαν με φουσκωτά 128 πρόσφυγες και μετανάστες

Πάνω από 120 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν σήμερα το πρωί στο νησί της Κω από τα απέναντι τουρκικά παράλια...