Ακόμη μία παγκόσμια αναγνώριση για τον Νίκο Γκάλη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ,

Ακόμη μία παγκόσμια αναγνώριση ήρθε για τον Νίκο Γκάλη, καθώς ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ συμπεριελήφθη μεταξύ των υποψηφίων για να μπει στο αμερικανικό «Hall of Fame».

Οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν κι επίσημα από την ιστοσελίδα «Hoophall.com» και στη σχετική λίστα φιγουράρει το όνομα του παλαίμαχου άσου του Άρη και του Παναθηναϊκού.

Εκτός του Γκάλη στη λίστα με τους μη Αμερικανούς, που διεκδικούν την είσοδο τους στο μουσείο του αμερικάνικού «Hall of Fame» είναι οι: Βλάντε Ντίβατς, Όσκαρ Σμιντ, Μίκι Μπέρκοβιτς, Ταλ Μπρόντι, Τζάκι Σαζαλόν, Λίντσεϊ Γκέιζ, Βλαντιμίρ Κοντράσιν, Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, Τιάγκο Πάσος, Μανουέλ Σάινθ, Τόγκο Σοάρες και Ράνκο Ζεράβιτσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την τελική επιλογή θα ψηφιστούν όσοι συγκεντρώσουν επτά από τους ψήφους της επιτροπής, η οποία αποτελείται από εννέα άτομα. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει στις 15 Φεβρουαρίου του 2013.

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...