4η συνεχόμενη ''ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ'' για τον Μέσι!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ,

Ο ίδιος παρουσιάστηκε με πουά κοστούμι. Ο Ινιέστα με τη λάμψη του πρωταθλητή κόσμου. Ο Ρονάλντο με την... Ιρίνα Σάικ. Ό,τι κι αν γινόταν όμως, η «Χρυσή Μπάλα» (και) του 2013 ανήκει στον Λιονέλ Μέσι!

Ίσως είναι άδικο, όταν ο επίσης υπερ-παίκτης Κριστιάνο έχει πάρει μια μόλις φορά το βραβείο. Ίσως είναι κρίμα, όταν ο εξαιρετικός Ινιέστα δεν μπορεί να προσθέσει τη μεγαλύτερη ατομική διάκριση στους τίτλους που ονειρεύεται κάθε παίκτης.

Δυστυχώς όμως, αυτή είναι η ατυχία του να συναγωνίζεσαι τον καλύτερο…

Αυτόν που μοιάζει ευλογημένος από τον «Θεό του ποδοσφαίρου». Που κάνει κοινή την ευχή των απανταχού καψούρηδων με την μπάλα να τον έχει ο (κανονικός) Θεός καλά. Που προλαβαίνει να βάλει 91 γκολ τη χρονιά.

Και που βάζει και με τη βούλα πλέον -ή μάλλον με τις βούλες, σαν αυτές που είχε το σημερινό του κοστούμι- το όνομά του πάνω από «ιερά τέρατα» του ποδοσφαίρου.

Διότι η «Χρυσή Μπάλα» που πήρε ο Λιονέλ Μέσι στη Ζυρίχη της Ελβετίας -με ποσοστό 41,6%, έναντι 23,68% του Ρονάλντο και 10,91% του Ινιέστα- δεν τον έκανε μονάχα τον παίκτη με τις περισσότερες κατακτήσεις από κάθε άλλον (ξεπερνώντας τους Κρόιφ, Φαν Μπάστεν και Πλατινί). 

Ούτε μονάχα τον πρώτο που το πετυχαίνει τέσσερις συνεχόμενες χρονιές (ο νυν πρόεδρος της UEFA την είχε κατακτήσει το 1984, το 1985 και το 1986). 

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...