Συγχαρητήρια στον Κοντονή από τον Προμηθέα Πατρών

ΑΘΛΗΤΙΚΑ , , Updated

Υπέρ Κοντονή ο Προμηθέας Πατρών

Γράφει: Χάρης Δεληνικόλας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Προμηθέας Πατρών με την οποία συγχαίρει και χαιρετίζει τις δηλώσεις και τις προσπάθειες του Σταύρου Κοντονή. Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Λιόλιος (ο ισχυρός άνδρας των Πατρινών) είχε καταθέσει πρόταση στο δήμο Πατρέων για να αξιοποιήσει με ιδία μέσα το βοηθητικό κλειστό του Τόφαλος.

Η πρότασή του έπεσε στο κενό, ωστόσο, η κατάσταση φαίνεται να ανατρέπεται. Συγκεκριμένα, μετά τις δηλώσεις του υφυπουργού αθλητισμού για την εκμετάλλευση του κλειστού του Γαλατσίου από την ΑΕΚ, οι άνθρωποι του Προμηθέα θα επιδιώξουν συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.


Αναλυτικά:

“Το Δ.Σ. του ΑΣΠ Προμηθέα χαιρετίζει με ιδιαίτερη χαρά τη θέση της Κυβέρνησης, μέσω των χθεσινών δηλώσεων του Υπουργού κ. Κοντονή, αναφορικά με την αξιοποίηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων της χώρας μας. Ο κ. Κοντονής αναφέρθηκε στην αξιοποίηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων του Γαλατσίου από την ΑΕΚ, υιοθετώντας πλήρως την πρόταση που δημοσίως έχουμε καταθέσει εδώ και τέσσερις μήνες για την αξιοποίηση του βοηθητικού γηπέδου του Τόφαλος και προκρίνοντάς την ως μοντέλο ανάπτυξης των εγκαταλελειμμένων γηπέδων όλης της χώρας Με αυτό τον τρόπο τα γήπεδα δεν θα ρημάζουν και ταυτόχρονα τα σωματεία που επιτελούν σημαντικότατο κοινωνικό ρόλο θα βρίσκουν τη στέγη που ζητούν για την εκπλήρωση των στόχων τους, ενώ παράλληλα η εκάστοτε τοπική κοινωνία θα απολαμβάνει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, χωρίς την επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού. Χαιρόμαστε ως Σύλλογος ιδιαιτέρως διότι η συγκεκριμένη δήλωση του κ. Κοντονή, συνεπικουρούμενη από τους κανόνες ισονομίας που διέπουν κάθε δημοκρατική χώρα, αποτελεί ουσιαστικά, έστω και με καθυστέρηση, αποδοχή της πρότασής μας για το βοηθητικό γυμναστήριο του Τόφαλος. Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα επιδιώξουμε κατ’ ιδίαν επικοινωνία με τον Υπουργό, ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και άμεσα το βοηθητικό γήπεδο του Τόφαλος να ξανανοίξει έτσι ώστε όλοι μας να είμαστε περήφανοι για τη λειτουργία μιας νέας σύγχρονης αθλητικής υποδομής στην πόλη μας“.

Πηγή: ebasket.gr

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...