Η αγωνιστική της εβδομάδας 4-8 Δεκεμβρίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ , , Updated

Πλούσια θα είναι και την εβδομάδα αυτή (4-8/12) η αγωνιστική κίνηση για τις ομάδες του Γαλατσίου και της Γκράβας .

ΠΕΜΠΤΗ 4/12


ΒΟΛΛΕΥ


ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ

Η ομάδα ανδρών της ΑΕ Γκράβας, μετά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επί του ΠΑΟ Κουκακίου την προηγούμενη αγωνιστική, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΟΝ Βύρωνα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στο κλειστό «ΜΥΡΑΚΤΗ» στις 21:45.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/12

ΒΟΛΛΕΥ


ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα των ανδρών υποδέχεται στο κλειστό του άλσους Βεΐκου την ομάδα του Εθνικού ΓΣ για την 7η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21: 30.


ΣΑΒΒΑΤΟ 6/12

ΒΟΛΛΕΥ


ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Η α’ φάση του πρωταθλήματος κορασίδων (Ε΄ όμιλος) ολοκληρώνεται με τις πρωτοπόρες και αήττητες κορασίδες της Ένωσης Γαλατσίου να υποδέχονται στην έδρα τους την ομάδα της ΑΕ Γκράβας .

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00.

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Οι κορασίδες της Ένωσης Γαλατσίου αντιμετωπίζουν στα Άνω Λιόσια τον τοπικό Εύνικο στην 1η αγωνιστική του β’ γύρου για το τοπικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ κορασίδων.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00.


ΚΥΡΙΑΚΗ 7/12

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

Η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα του ΠΑΣ Γαλάτσι αντιμετωπίζει στο γήπεδο του Ηφαίστου την ομάδα της Τόλμης Περιστερίου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας ΕΠΣΑ (4ος όμιλος).

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:00.

ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Η ομάδα της Κορωνίδας αντιμετωπίζει στο ίδιο γήπεδο (του Ηφαίστου) την ομάδα του Ηρακλή Περιστερίου για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΑ (1ος όμιλος).

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12: 30.

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Η ομάδα νεανίδων της Ένωσης Γαλατσίου ολοκληρώνει τον 1ο γύρο της Α’ ΕΣΚΑ νεανίδων με 2ο διαδοχικό ντέρμπι. Μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο έσπασε το αήττητο, αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο και μόνη αήττητη πλέον ομάδα του Αθηναϊκού.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στο κλειστό της Εργάνης στον Βύρωνα στις 20:00.

ΒΟΛΛΕΥ

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Η ομάδα νεανίδων της Ένωσης Γαλατσίου ολοκληρώνει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την α’ φάση του τοπικού πρωταθλήματος νεανίδων (Γ’ όμιλος) με αντίπαλο τον ουραγό Καρέα στο κλειστό του άλσους Βεΐκου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:30.


ΔΕΥΤΕΡΑ 8/12

ΒΟΛΛΕΥ

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Η ουραγός ομάδα της Ένωσης Γαλατσίου υποδέχεται στο κλειστό του άλσους Βεΐκου την ομάδα της Αθηνάς Μαγκουφάνας για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45.

ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ

Την ίδια ώρα, στην γειτονική Γκράβα, η τοπική ομάδα γυναικών υποδέχεται την Ένωση Βύρωνα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45.

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Η ομάδα του ΑΟ Γαλατσίου υποδέχεται στο κλειστό γήπεδο του άλσους Βεΐκου την ομάδα της Ηλιούπολης για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ ανδρών.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:45.

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Οι γυναίκες της Ένωσης Γαλατσίου με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις 3 διαδοχικές νίκες που έχουν σημειώσει, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ομάδα του ΑΟ Ζωγράφου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ κατηγορίας γυναικών.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00.

 

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...