Οι αγώνες της Δευτέρας για τις γαλατσιώτικες ομάδες

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ,

Μετά τα τμήματα υποδομής των συλλόγων, σήμερα Δευτέρα 1/12 έχουν την τιμητική τους τα γυναικεία τμήματα της Ένωσης Γαλατσίου, της ΑΕ Γκράβας καθώς και η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΟ Γαλατσίου.

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Η ομάδα του Γιάννη Θεοδοσίου μετά τις δύο σερί νίκες της στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας ΕΣΚΑ Γυναικών υποδέχεται σήμερα Δευτέρα 1/12 την ομάδα του Ευνίκου στο κλειστό του Γαλατσίου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00 το βράδυ.

ΒΟΛΛΕΥ
Η ομάδα γυναικών του Ηλία Αραμπατζή αντιμετωπίζει στο κλειστό της Ν. Ερυθραίας "Στ. Καλαϊτζής" την ομάδα των Αμαζόνων για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Η ομάδα του Γαλατσίου παραμένει η μόνη ομάδα που δεν έχει κατακτήσει ούτε ένα σετ στο πρωτάθλημα και είναι ουραγός στην βαθμολογία.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45.

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Η ομάδα μπάσκετ του ΑΟ Γαλατσίου δοκιμάζεται εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα τον ΑΟ Ζωγράφου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑ Ανδρών.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00.

ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ
Η ομάδα του Στάθη Μαύρου αντιμετωπίζει στην Βάρη τον τοπικό ΑΟ Βάρης "Ο Ανάργυρους" για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00. 

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...