ΜΠΑΣΚΕΤ: Πρεμιέρα για τις ομάδες του Γαλατσίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ , , Updated

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ομάδων μπάσκετ της πόλης μας με στόχο να παρουσιαστούν όσο το δυνατό πιο έτοιμες γίνεται εν όψει της πρεμιέρας των πρωταθλημάτων της κατηγορίας Α' ΕΣΚΑ ανδρών και γυναικών. Μετά την απόφαση του Υπουργείου Αθλητισμού για αναβολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας από 1/10 μέχρι και 6/10, ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων της Α' κατηγορίας ΕΣΚΑ.

Συγκεκριμένα τόσο η ομάδα του ΑΟ Γαλατσίου, όσο και της ΑΕΣ Ένωσης Γαλατσίου ξεκινούν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014.

Πιο αναλυτικά, η υποβιβασθείσα από την Γ΄ εθνική κατηγορία ομάδα μπάσκετ του ΑΟ Γαλατσίου, με ρόστερ από νεαρούς και ταλαντούχους αθλητές αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του Μαρκόπουλου με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην Α΄ ΕΣΚΑ κατηγορία.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00 στο κλειστό του Γυμνασίου στο Μαρκόπουλο.

Οι γυναίκες της ΑΕΣ Ένωσης Γαλατσίου ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο κλειστό του Γαλατσίου. Η ανανεωμένη ομάδα του Γαλατσίου, δίχως τις αδερφές Φουράκη πλέον, και με τις περσινές πρωταγωνίστριες του τμήματος νεανίδων αδερφές Βιντζηλαίου να έχουν πια βασικό ρόλο στην γυναικεία ομάδα αντιμετωπίζει στην έδρα της την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:30 στο κλειστό του άλσους Βεΐκου.

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...