Παράταση για την αδειοδότηση του κλειστού του Άλσους Βεΐκου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ,

Με επιστολή της η ΕΟΚ ενημέρωσε τα σωματεία μπάσκετ πως δόθηκε παράταση για την έκδοση άδειας λειτουργίας των γηπέδων και τις καλεί να ζητήσουν από τους Δήμους να προχωρήσουν τις εργασίες στα γήπεδα.

Συγκεκριμένα: «Σας ενημερώνουμε ότι τα Σωματεία θα πρέπει να στείλουν επιστολή στην Περιφέρεια όπου ανήκουν με αίτημα την άδεια διεξαγωγής των εντός έδρας αγώνων τους, καθότι δόθηκε παράταση, με κοινή υπουργική απόφαση, για την έκδοση άδειας λειτουργίας των γηπέδων μέχρι τις 8/02/2015.

Παράλληλα θα πρέπει ζητήσουν από τους Δήμους να προχωρήσουν τις εργασίες στα γήπεδα ώστε να δοθεί η άδεια λειτουργίας του από τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.

Σε περίπτωση που υπάρχει άδεια λειτουργίας τα Σωματεία θα πρέπει να υποβάλουν αίτημα για την άδεια διεξαγωγής των εντός έδρας αγώνων την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015».

πηγή: sentragoal.gr

ΣΣ. Ευελπιστούμε ότι θα βγει σύντομα η άδεια λειτουργίας για το κλειστό του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι και η ομάδα του ΑΟ Γαλατσίου δεν θα χρειαστεί στο μέλλον να ξενιτευτεί για τους εντός έδρας αγώνες

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...