Πρεμιέρα για τον ΑΟ Γαλατσίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ,

Στην ομάδα του Γαλατσίου ήρθαν οι Βασίλης Καραμαδούκης, Δημήτρης Κορκοσούρας,  Σπύρος Μαρίνος, Ισίδωρος Πλατσικούδης, όλοι τους με παρουσία σε μεγαλύτερες κατηγορίες κυρίως με την ομάδα του ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, o Ανδρέας Σμάγκιν από Αγίους Αναργύρους, και Άγγελος Πλιάτσικας από Φάρσαλα, ενώ επέστρεψαν στην ομάδα μετά τη λήξη των υποσχετικών τους οι Αρης Κορρές και Στέφανος Λαδικός. Οι παραπάνω μαζί με τους Βαφιά, Μπινετόπουλο, Καρούση, Γόγωνα θα αποτελέσουν το κορμό του νέου στοιχήματος του Μάκη Κουμαρά και της διοίκησης του Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Στη πρώτη προπόνηση (25 Αυγούστου) πήραν μέρος και αρκετοί έφηβοι του Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ οι οποίοι θα πλαισιώσουν την ομάδα στις προπονήσεις της προετοιμασίας, και πιθανότατα κάποιοι από αυτούς, και στην αγωνιστκή περίοδο.

Την έναρξη της περιόδου χαιρέτησε ο πρόεδρος του Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Γρηγόρης Κρίνος, παρόντος και του Γενικού Αρχηγού και Εφόρου Ανδρικής Βαγγέλη Γόγωνα.

πηγή: galatsisports.gr

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...