Κορυφαία η Skoda

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ,

Η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος ράλι IRC (Intercontinental Rally Challenge) για το 2012 είναι αναμφισβήτητα η Skoda. Η τσέχικη ομάδα πέτυχε ένα ανεπανάληπτο “χατ τρικ” νικών στο πρωτάθλημα οδηγών αλλά και στο κατασκευαστών στο θεμσό του IRC (2010-2012). Με συνολικά 27 νίκες, η Skoda είναι ο πιο επιτυχημένος κατασκευαστής στην ιστορία του θεσμού. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα κέρδισε με άνεση τον τίτλο των κατασκευαστών, ενώ οι Andreas Mikkelsen και Ola Floene, οδηγώντας μία εργοστασιακή Fabia Super 2000 έγιναν το πρώτο πλήρωμα που κέρδισε δύο συνεχόμενους τίτλους στην κατηγορία των οδηγών. 

Αθροίζοντας τους τίτλους στα πρωταθλήματα IRC, του ERC (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι), τον τίτλο του πρωταθλήματος Ασίας – Ειρηνικού (Asia – Pacific Championship APRC) και τα έξι πρωταθλήματα που η Skoda κέρδισε σε χώρες ανά τον κόσμο, είναι ξεκάθαρο ότι το 2012 είναι μία από τις πλέον επιτυχημένες χρονιές στην ιστορία των 111 ετών αγωνιστικών συμμετοχών της εταιρείας σε αγώνες κάθε μορφής μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...