Ανεβάζει τον πήχυ η Ένωση Γαλατσίου στο Βόλεϊ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ , , Updated

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής στην Ένωση Αθηνών-Αν.Αττικής Κώστας Μολυβάς είναι πλέον ο νέος προπονητής για τα τμήματα υποδομής κορασίδων-παγκορασίδων της ΑΕΣ Ένωσης Γαλατσίου για το τμήμα βόλεϊ.

Και μόνο το γεγονός ότι ανήκει στους περιφερειακούς προπονητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, αποδεικνύει πόσο βαθιά γνώση του αντικειμένου έχει, αφού οι περιφερειακοί προπονητές επιτελούν καίριο ρόλο στην γενικότερη ανάπτυξη του αθλήματος, με δεδομένο ότι "είναι υπεύθυνοι για την λειτουργία των επιλεγμένων αθλητών των αναπτυξιακών ηλικιών της περιφέρειάς τους, παρακολουθούν και καταγράφουν παιδιά με αξιοπρόσεκτη αθλητική εξέλιξη, ενώ είναι και άμεσοι συνεργάτες των Ομοσπονδιακών Προπονητών".

Η ομάδα της Ένωσης Γαλατσίου με την πρόσληψη του κου Κώστα Μολυβά αποδεικνύει για μια φορά ακόμα πόση έμφαση δίνει στα τμήματα υποδομής και την εύρυθμη λειτουργία τους, ανεβάζει τον πήχη στον τομέα αυτό, ενώ του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.

Στο ανδρικό και γυναικείο τμήμα βόλεϊ συνεχίζει και φέτος το έργο του ο καθ' όλα επιτυχημένος προπονητής Ηλίας Αραμπατζής.

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...