Αποχωρήσεις και αφίξεις παιχτών στον ΑΟ Γαλατσίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ , , Updated

Μετά τον υποβιβασμό στην Α” ΕΣΚΑ, η διοίκηση του Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ αποφάσισε να κάνει πράξη τη δημιουργία μιας νέας ομάδας ΑΝΔΡΩΝ που θα στηρίζεται σε αθλητές από τις υποδομές του Συλλόγου. Τα παιδιά που κράτησαν την ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ στην Α” κατηγορία, αλλά και τα παιδιά που ανέβασαν την ομάδα του ΕΦΗΒΙΚΟΥ στην Α” κατηγορία επίσης, θα αποτελέσουν το κορμό της νέας ομάδας πλαισιομένα από λίγους αλλά πολύ έμπειρους παίκτες.

Με τη λογική αυτή, ο Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έδωσε τα χέρια και συμφώνησε σε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία με τους Βασίλη Καραμαδούκη, 30 ετών, 1.88, Δημήτρη Κορκοσούρα 31 ετών, 1.87 και τον Σπύρο Μαρίνο 29 ετών, 1.97. Και οι τρείς αθλητές έχουν μεγάλη εμπειρία από εθνικές κατηγορίες, και αναμένεται να βοηθήσουν πολύ την ομάδα της πόλης μας.

Ταυτόχρονα, από τον Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ αποχώρησαν ο Μπαλαμπάνης για το Σπόρτιγκ, ο Λοϊζος για Προμηθέα, και οι Πετριανίδης, Κοκορόγιαννης, Φραντζέσκος, Στογιάνοβιτς.

Στη προπονητική ομάδα παραμένουν οι Μάκης Κουμαράς και Νεκτάριος Αλεξόπουλος, ενώ αναμένονται και νέες προσθήκες προπονητών στα τμήματα υποδομών.

Ας ελπίσουμε ότι ο σχεδιασμός θα φέρει τα ποθητά αποτελέσματα.

πηγή: galatsisports

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...