ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Η ΕΡΑΤΩ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ,

Η νεανίδα αθλήτρια του συλλόγου ΘΕΟΠΙΣΤΟΥ ΕΡΑΤΩ, μετά την πρόσκληση στο Τεστ Αξιολόγησης, που διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (ΕΓΟ) όπου συμμετείχαν αθλήτριες από όλη την χώρα, συμπεριλήφθηκε μεταξύ των 15 καλύτερων αθλητριών που χαρακτηρίσθηκαν ως επίλεκτες αθλήτριες για την  Εθνική Ομάδα Ensemble Γυναικών που θα πάρει μέρος  στο ερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και την Ολυμπιάδα του 2016.

Η αθλήτρια μας πλέον θα προπονείται σύμφωνα με την καθοδήγηση των ομοσπονδιακών προπονητών ενώ παράλληλα θα συμμετέχει στις κλήσεις προετοιμασίας της ομάδας, αρχής γενομένης τον τρέχοντα μήνα στο καλοκαιρινό camp που διοργανώνει η ΕΓΟ στο προπονήτηριο του Αγίου Κοσμά.

Η επιλογή αυτή είναι για μας μια ακόμα ιδιαίτερα τιμητική διάκριση καθώς είναι η τρίτη τα τελευταία χρόνια απόδειξη του βάθους της ενώ  αποδεικνύει την μεθοδική υψηλού επιπέδου προετοιμασία των αθλητών της που την διακρίνει διαχρονικά. Να ευχηθούμε στην αθλήτρια μας καλή επιτυχία και εκπλήρωση των επιθυμιών της και των στόχων της.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.galatsirhythmicgymnastics.com

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...