Αγώνες διασκέδασης και χαράς για τα παιδιά στο κολυμβητήριο Γαλατσίου!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ,

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή έλαβαν χώρα την Τρίτη 10 Ιουνίου οι ετήσιοι αγώνες των Ακαδημιών του δημοτικού κολυμβητηρίου Γαλατσίου για την τρέχουσα περίοδο. Περίπου 90 μικροί κολυμβητές, που μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος από εξειδικευμένους γυμναστές στις εγκαταστάσεις του Άλσους Βεϊκου, πήραν μέρος στους καθιερωμένους αγώνες που διεξάγονται λίγο πριν το κλείσιμο της χρονιάς.

Τα πιο μικρά παιδιά (4 έως 6 ετών) έλαβαν μέρος σε αγώνες με σανίδα 25 μ., ενώ τα μεγαλύτερα διαγωνίστηκαν σε ελεύθερο 50 μ. και πρόσθιο 50 μ.. Φυσικά για νικητές ούτε λόγος, αφού όλα τα παιδάκια, ανεξαρτήτα από την τελική τους κατάταξη, είναι νικητές και σίγουρα αργά ή γρήγορα θα βγουν ωφελημένα από την ενασχόλησή τους με το νερό και το συγκεκριμένο άθλημα.

Μετά το τέλος, οι λιλιπούτειοι φίλοι του αθλήματος έλαβαν από το προσωπικό αναμνηστικά καπελάκια, αλλά και λιχουδιές. Να θυμίσουμε πως οι ακαδημίες του κολυμβητηρίου, που έχουν ως σκοπό την εκμάθηση κολύμβησης, λειτούργουν όλο το χρόνο με εξαίρεση τον Αύγουστο και μπορούν να συμμετέχουν παιδάκια από 4 έως 14 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία και στο τηλέφωνο 210-2132712.

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...