Μαθαίνω την αλήθεια, λέω όχι στο τσιγάρο!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ , , Updated

Η ‘Ενωση Γαλατσίου έχει στόχο, εκτός του αθλητισμού, να επιδεικνύει έμπρακτα και την κοινωνική της ευασθησία για θέματα που αφορούν την υγεία και διαπαιδαγώγηση των νέων..

Στο πλαίσιο αυτό ανταποκρίθηκε άμεσα και αφιλοκερδώς στην νέα εκστρατεία του υπουργείου υγείας  «Ενέργειες ενημέρωσης και υποστήριξης για την οργάνωση και υλοποίηση προγράμματος αγωγής υγείας για το κάπνισμα στα σχολεία». Αποτέλεσμα το νέο υπέροχο τηλέοπτικό αντικαπνιστικό σποτ που γυρίστηκε στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου του Αλσους Γαλατσίου από αθλήτριες μας της Ρυθμικής Γυμναστικής, και στοχεύει στην συνειδητή επιλογή του αθλητισμού έναντι του τσιγάρου. Παρακαλώ για την ανάρτηση των παρακάτω συνδέσμων  στην ιστοσελίδα σας ως συμμετοχή στην προσπάθεια ενημέρωσης.

Παρατίθενται αρχικά το απόσπασμα με τις αθλητριες της Ρυθμικής Γυμναστικής και κατόπιν ολόκληρο το βίντεο με το αντικαπνιστικό σποτάκι.Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...