ΜΠΑΣΚΕΤ: Όλο το κόστος στους συλλόγους

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ,


Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, απεφάσισε και διέταξε! Με επιστολή σε όλες της Ενώσεις της ορίζει ότι το κόστος εγγραφής – ανανέωσης – μεταγραφής αθλητών και αθλητριών θα πρέπει να το καταβάλουν οι Σύλλογοι! Σε αυτό προσθέστε και το κόστος των αγώνων της κάθε ομάδας ενός Συλλόγου (διαιτητές – γραμματείες – γιατροί), που ήδη έχει φορτωθεί στους Συλλόγους εδω και 3-4 χρόνια, και θα καταλάβετε γιατί ακριβώς μιλάμε.

Σαν παράδειγμα σας παρουσιάζουμε μια ανάλυση του τι ακριβώς θα χρειαστεί να πληρώσει ένας Σύλλογος για μια αθλητική περίοδο αν θελήσει να συμμετάσχει σε όλες τις διοργανώσεις της ΕΣΚΑ. Στο παράδειγμα μας, πήραμε τον Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ μια και γνωρίζουμε σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες. Για κάθε ομάδα ο Σύλλογος θα πληρώσει τη δήλωση συμμετοχής και το κόστος των δελτίων, και για κάθε αγώνα στην έδρα του, τους διαιτητές-γραμματείς, το γιατρό, και τα και τα έντυπα φύλλων αγώνα.

Στο πίνακα μας φαίνεται η ανάλυση του κόστους για ένα σύλλογο σαν τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχουν πάντα και τα κόστη των προπονητών, φυσικοθεραπευτών, μετακινήσεων κλπ που καλούνται να καλύψουν οι Σύλλογοι. Και βέβαια όλο αυτά χωρίς καμμιά κρατική επιχορήγηση.

Οι ασχολούμενοι με τη διοίκηση των Συλλόγων και οι γονείς των αθλητών καλούνται πλέον να σηκώσουν ΟΛΟ το κόστος λειτουργίας των.

Καληνύχτα Ελλάδα…

πηγή: galatsisports.gr

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...