ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Δεν τα κατάφερε η Ένωση Γαλατσίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ,

Δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την εκτός έδρας επικράτησή της η ομάδα βόλλευ γυναικών της Ένωσης Γαλατσίου στον αποψινό της αγώνα.

Η ομάδα του Ηλία Αραμπατζή ηττήθηκε στην έδρα της με κατεβασμένα τα χέρια από την ομάδα της Βάρης "Ο Ανάργυρους" με 0-3 σετ με αποτέλεσμα η σειρά των αναμετρήσεων να οδηγηθεί σε 5ο και τελευταίο αγώνα στην Βάρη την Πέμπτη 15/5 (21:00). Στην ήττα συνέβαλε και η έλλειψη αρκετών βασικών αθλητριών λόγω τραυματισμών.

Ο αγώνας ξεκίνησε από την αρχή άσχημα για την ομάδα του Γαλατσίου, η οποία έχασε το 1ο σετ με 20-25. Στα δύο επόμενα σετ η γηπεδούχος ομάδα προδόθηκε από τα πολλά χαμένα σερβίς και τους πολλούς άσους που δέχτηκε από ασυνεννοησία στην υποδοχή, ενώ δεν κατόρθωσε να δυσκολέψει την υποδοχή του αντιπάλου με αποτέλεσμα η ομάδα της Βάρης να κατακτήσει τα σετ με 16-25 και 15-25 αντίστοιχα. Η ομάδα της Βάρης ήταν εμφανώς καλύτερη από την ομάδα του Γαλατσίου, εντούτοις ένα διαιτητικό σφάλμα σε κρίσιμο σημείο του 3ου σετ, στο οποίο η ομάδα του Γαλατσίου προσπάθησε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, καταρράκωσε την ψυχολογία των αθλητριών του Γαλατσίου και η ήττα ήρθε φυσιολογικά.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μέχρι στιγμής και στις 4 αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων δεν έχει επικρατήσει η εκάστοτε γηπεδούχος ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...