ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ανέβηκε κατηγορία η Ένωση Γαλατσίου!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ , , Updated

Στην Β' Εθνική Κατηγορία Γυναικών στο άθλημα του βόλλεϋ ανέβηκε η ομάδα της Ένωσης Γαλατσίου!

Η ομάδα του Γαλατσίου προκρίθηκε στον τελικό των play offs του τοπικού πρωταθλήματος αφού επικράτησε χθες βράδυ στην Πεύκη της πρωτοπόρου στην κανονική διάρκεια Αθηνάς Μαγκουφάνας με σκορ 2-3 σετ και σημείωσε την 3η νίκη της στους μεταξύ τους αγώνες φέτος. Υπενθυμίζεται ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες είχαν σημειώσει από 1 νίκη.

Μαζί με την πρόκριση -και με μειονέκτημα έδρας- στον τελικό, η ομάδα του Ηλία Αραμπατζή εξασφάλισε την άνοδο στην Β' Εθνική Κατηγορία αποδεικνύοντας πόσο σπουδαία ομάδα είναι και πόσο καλή δουλειά γίνεται στις προπονήσεις.

Στον τελικό η Ένωση Γαλατσίου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Βάρης "Ο Ανάργυρους", η οποία έχει επίσης εξασφαλίσει την άνοδο στην Β' Εθνική Κατηγορία. Στα μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες πέτυχαν από μια εκτός έδρας νίκη.

Η εφημερίδα μας εύχεται συγχαρητήρια στις παίκτριες και όλους τους ανθρώπους της ομάδας του Γαλατσίου για την σημαντική αυτή επιτυχία των γυναικών.

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...