ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Θριαμβευτική επικράτηση για την Ένωση Γαλατσίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ,

Θριαμβευτική επικράτηση για τις γυναίκες της ομάδας βόλλευ της Ένωσης Γαλατσίου.

Η ομάδα του Ηλία Αραμπατζή επικράτησε της Αθηνάς Μαγκουφάνας στο κατάμεστο κλειστό του Γαλατσίου με 3-1 σετ, ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ 0-1 και ισοφάρισε την σειρά των αγώνων σε 2-2. Την Παρασκευή θα κριθεί σε 5ο παιχνίδι ποια ομάδα θα προκριθεί στα τελικά του τοπικού πρωταθλήματος προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομάδα της Βάρης "Ο Ανάργυρους".

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Γαλατσίου καθώς έχασε το 1ο σετ με σκορ 21-25. Κατόπιν όμως μπήκε πιο αποφασισμένη στο παιχνίδι και κατάφερε να επικρατήσει στο 2ο σετ με 25-17. Σημείο κλειδί ήταν οι αλλαγές που έκανε ο προπονητής της ομάδας με αποτέλεσμα η ομάδα του Γαλατσίου να πάρει 10 πόντους από το σερβίς και να επικρατήσει με χαρακτηριστική άνεση. Ήταν το σημείο που άλλαξε την ροή του αγώνα αφού οι παίχτριες του Γαλατσίου βελτίωσαν την υποδοχή ενώ έγιναν πιο αποτελεσματικές στην επίθεση και κέρδιζαν ακόμα και χαμένες μπαλιές. Τα επόμενα δύο σετ τα κέρδισαν με 25-22 και την Παρασκευή θα πάνε στην Πεύκη για να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις την πρόκριση στον τελικό.

Ο αγώνας της Παρασκευής θα ξεκινήσει στις 21:30 στο κλειστό της Πεύκης.

Τα σετ: 3-1 (21-25, 25-17, 25-22, 25-22).

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...