Άλλος για το παλαί μας...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ,

Σε πολύφερνη νύφη, εξελίσσεται το κλειστό γήπεδο στο Γαλάτσι καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του ered.gr, μετά την Ερασιτεχνική ΑΕΚ που έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για το ολυμπιακό ακίνητο, σειρά πήρε και ο Παναθηναϊκός.

Πληροφορίες του ered.gr αναφέρουν ότι ο Ερασιτέχνης σχεδιάζει τη στέγαση όλων των τμημάτων του στο κλειστό του Γαλατσίου και βεβαίως και της ομάδας μπάσκετ που σήμερα έχει έδρα του το ΟΑΚΑ.

Η απόφαση για διεκδίκηση του Γαλατσίου ελήφθη μετά την καλοκαιρινή κόντρα που είχε ο Παύλος Γιαννακόπουλος με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ σε ότι αφορά τη μίσθωση του κλειστού «παλατιού». Μπορεί για φέτος ο Παναθηναϊκός να μην ξεσπιτώθηκε, ωστόσο, ωρίμασε η σκέψη για αλλαγή έδρας με το Γαλάτσι να θεωρείται ιδανικό για τους «πράσινους» καθώς βρίσκεται κοντά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας αλλά κι εντός της Αθήνας όπου η ομάδα διαθέτει πολλούς συνδέσμους οπαδών.

Από πλευράς Παναθηναϊκού πάντως διαψεύδουν την πληροφορία αυτή. Οι «πράσινοι» τόνιζαν πως δεν έχει υπάρξει καμία κίνηση και πως αυτή ενδεχομένως να υπήρξε αλλά υπό προϋποθέσεις και αν.

Οι «πράσινοι» είναι λογικό να προσέχουν περισσότερο τις εγκαταστάσεις στην Κυψέλη και φυσικά να προσπαθούν προκειμένου να γίνει το όνειρο του γηπέδου πραγματικότητα, προκειμένου να στεγαστούν όλα τα τμήματα του Συλλόγου κάτω από την ίδια στέγη. Το σίγουρο πάντως είναι πως κίνηση για Γαλάτσι δεν έχει γίνει και είναι εξαιρετικά απίθανο να γίνει.

ered.gr, leoforos.gr

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...