Δελτίο τύπου δήμου Γαλατσίου για το θέμα του Παλαί

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ,

Μετά τον προβληματισμό που προκάλεσε η επικείμενη συμφωνία μεταξύ Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και Δήμου Γαλατσίου για την παραχώρηση του Παλαί με ενοίκιο στον Σύλλογο της ΑΕΚ, εστάλη από το γραφείο τύπου & επικοινωνίας του Δήμου Γαλατσίου σχετικό δελτίο τύπου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος, παρουσία της Νομικής Συμβούλου του Δήμου Χρυσαυγής Γκουβέτσου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Κωνσταντίνο Κοτσάτο και το Νομικό Σύμβουλο του Υπουργείου Αθλητισμού Χρυσόστομο Σχοινά για να συζητήσουν τη δυνατότητα ενοικίασης του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου «ΠΑΛΑΙ» από την ΕΤΑΔ (Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου), ώστε να αξιοποιηθεί ως έδρα της ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια, με ανταποδοτικούς όρους για το Δήμο Γαλατσίου που θα αφορούν στην αξιοποίηση αθλητικών χώρων του ΠΑΛΑΙ από τους αθλητικούς συλλόγους και τις ακαδημίες του Γαλατσίου.

         Ο Δήμαρχος Γαλατσίου μετά από εκτενή συζήτηση με τον Πρόεδρο της ερασιτεχνικής ΑΕΚ αντιμετώπισε θετικά την πρότασή του, καθώς εδώ και μια οκταετία απώτερος σκοπός της διοίκησης, αλλά και του δημοτικού συμβουλίου γενικότερα, ήταν να μην εμπορευματοποιηθεί το ΠΑΛΑΙ και να παραμείνει χώρος αθλητισμού και πολιτισμού για όλους τους Γαλατσιώτες. Ωστόσο, η τελική απόφαση για το θέμα αξιοποίησης του ΠΑΛΑΙ θα παρθεί αποκλειστικά από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας και κατόπιν συνεννόησης και διαλόγου με τους αθλητικούς συλλόγους και φορείς του Γαλατσίου.

«Μετά από πολυετή αγώνα επιτέλους το όνειρο κάθε Γαλατσιώτη, να είναι το ΠΑΛΑΙ χώρος αθλητισμού και πολιτισμού, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Ως διοίκηση είμαστε αποφασισμένοι ο συγκεκριμένος χώρος να μην μείνει άλλο αναξιοποίητος, ούτε να μετατραπεί σε εμπορικό κέντρο, αλλά να αποτελέσει κοιτίδα αθλητισμού και πολιτισμού για το Γαλάτσι», δήλωσε ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος.

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...