Ο ΑΟ Γαλατσίου έκοψε την πίτα του

ΑΘΛΗΤΙΚΑ , , Updated

Στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου, η ομάδα μπάσκετ ΑΟ Γαλατσίου έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Το γήπεδο ήταν γεμάτο παιδιά των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου και γονείς, ενώ παράλληλα παρευρέθησαν ο δήμαρχος Γαλατσίου κος Τσίρος, όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι του Γαλατσίου, πλήθος δημοτικών συμβούλων, καθώς και σύσσωμοι οι εκπρόσωποι των αθλητικών φορέων της πόλης μας.

Επρόκειτο για μια πραγματική γιορτή, η οποία ξεκίνησε με τα παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας να παίζουν  αγώνες επίδειξης μεταξύ τους και να απολαμβάνουν το παιχνίδι. Κατόπιν ο δήμαρχος και οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι του Γαλατσίου έκαναν μνεία στο σημαντικό έργο που επιτελεί ο ΑΟ Γαλατσίου.

Τον λόγο πήρε έπειτα ο πρόεδρος του ΑΟ Γαλατσίου κος Γρηγόρης Κρίνος, ο οποίος προσφέρει στο σύλλογο τα μέγιστα ακόμα και συνεισφέροντας ο ίδιος με σοβαρά ποσά στο ταμείο του συλλόγου την στιγμή που ο Σύλλογος δεν έχει καμία στήριξη από την πολιτεία, ενώ επί των ημερών του η ομάδα του Γαλατσίου ανέβηκε μετά από πολλά χρόνια στην Γ' εθνική κατηγορία. Ο ίδιος έθιξε με εύστοχο τρόπο καίρια και διαχρονικά ζητήματα που αφορούν τον Σύλλογο όπως την ανεπάρκεια του κλειστού γηπέδου του Γαλατσίου να φιλοξενήσει τα τμήματα υποδομής των Συλλόγων.

Το πρόβλημα αυτό επεσήμανε κατόπιν και ο πρόεδρος της ΑΕΣ Ένωσης Γαλατσίου κος Τάσος Πασπάλας, ο οποίος προσέθεσε ότι θα ήταν ευχής έργον από τις δημοτικές αρχές του τόπου να μεσολαβούσαν ώστε να μπορέσει να αξιοποιηθεί  έστω κι ένα μικρό μέρος από τις σύγχρονες ολυμπιακές εγκαταστάσεις του παλαί για τις ακαδημίες των συλλόγων και όχι για ίδια συμφέροντα μεγαλοεπιχειρηματιών. Και οι δύο πρόεδροι ανέδειξαν την καθοριστική συμβολή των γονέων των παιδιών των ακαδημιών στην εύρυθμη λειτουργία των συλλόγων.

Μετά τις ομιλίες ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις παλαιών αθλητών του συλλόγου, παραγόντων και επιχειρήσεων που συνδράμουν αποφασιστικά στην προσπάθεια παραμονής του συλλόγου στην Γ΄ εθνική κατηγορία. Συγκινησιακή φόρτιση απέκτησε η εκδήλωση όταν βραβεύτηκε ο παλαιός αθλητής της ιστορικής ομάδας του 1980-82 Κωνσταντίνος Ζώμπος, ο οποίος αναφέρθηκε στον παλαιό του συμπαίκτη Κώστα Μεσσάλα, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Η εκδήλωση τελείωσε με την κοπή της παραδοσιακής πίτας και δώρα στα παιδιά του Συλλόγου όπως μπάλες μπάσκετ κ.α.

Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...