ΒΟΛΛΕΥ: Νίκη για τα τμήματα υποδομής της Ένωσης Γαλατσίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ,

Η ομάδα βόλλευ κορασίδων της Ένωσης Γαλατσίου σημείωσε πολύ καλή εμφάνιση και επικράτησε του... δαίμονα του τυπογραφείου, καθώς κέρδισε την ομάδα Ίωνες ΑΣΠ -1 και δεν ηττήθηκε, όπως εκ παραδρομής γράφτηκε χθες.

Η ομάδα του Γιάννη Ρεμούνδου πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε χθες το Σάββατο 8/2 με άνεση την ομάδα Ίωνες ΑΣΠ-1 με σκορ 0-3 σετ στο κλειστό του 5ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Α' ομίλου για τις θέσεις 1-22. Έτσι η ομάδα του Γαλατσίου σημείωσε την 3η της νίκη σε 5 αγώνες που έχει δώσει (είχε ρεπό την 2η αγωνιστική).

Για την επόμενη, 7η αγωνιστική οι κορασίδες υποδέχονται στην έδρα τους την ομάδα ΑΣ Σπάτων "Γαία"-1 το ερχόμενο Σάββατο 15/2 (16:30 μμ).

Το Σάββατο αγωνίστηκε και το τμήμα των Παγκορασίδων-Β, το οποίο επικράτησε με 1-3 σετ της ομάδας του Απόλλωνα Αγ. Δημητρίου. Για την επόμενη αγωνιστική η ομάδα των Παγκορασίδων-Β' υποδέχεται το άλλο Σάββατο 15/2 την Νήαρ Ήστ-2.

Να θυμίσουμε ότι χθες και οι παίδες της Ένωσης Γαλατσίου κέρδισαν με χαρακτηριστική άνεση την ομάδα της Παλλήνης με 3-0 σετ και αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο 15/2 την ομάδα της Γκράβας στο τοπικό ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Τα χθεσινά αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής των ομάδων βόλλευ της Ένωσης Γαλατσίου σε αγόρια και κορίτσια καταδεικνύουν την πολύ οργανωμένη δουλειά που γίνεται από τον προπονητή των τμημάτων Γιάννη Ρεμούνδο.Σχετικά Άρθρα

‎Α..Ε.ΓΚΡΑΒΑΣ - Φοιβος Μελισσιων σήμερα στις 21:45

Όλοι στο γήπεδο μας την σήμερα στις 21:45 για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας που μας χρειάζονται δίπλα τους...ΠΑΜΕ ΓΚΡΑΒΑ!!!

Αποκλεισμός για ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ & ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Στα πέναλντι αποκλείστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι...